Avlyser nok et fartsrenn

Søndagens super-G-renn for herrene i Lake Louise er avlyst på grunn av været. Årsaken er kraftig snøfall i natt, i tillegg til at den nåværende værsituasjonen og prognosene noen timer før konkurransen ikke ser lovende ut. Derfor har juryen valgt å avlyse rennet.

Da NRK snakket med Aleksander Aamodt Kilde og Kjetil Jansrud etter utforrennet lørdag, hadde begge sett værmeldingen og var usikre på om super-G-rennet ville bli noe av eller ikke.

Det har vært en trøblete værhelg i Lake Louise, for også fredagens utfor ble avlyst på grunn av mye snøfall. Det rennet er flyttet til Beaver Creek neste helg.

Alpine Skiing: Lake Louise Audi FIS Ski World Cup
Foto: Sergei Belski / Reuters

Sportsnyheter

Treneren knakk fullstendig sammen etter sensasjonsseier – to nordmenn på pallen

35 år gammel skulle Dave Ryding bli før han tok sin aller første verdenscupseier. Det fikk treneren hans til å bryte sammen i snøen.

VM snøsport for parautøvere

Vilde Nilsen cruiset inn til nytt VM-gull: – Jeg har jobbet hardt mentalt

Vilde Nilsen sikret sitt andre gull i VM, da hun spurtet inn til seier på lørdagens klassiske sprint.

Siste nytt

 • EM-mareritt for Island

  Islands koronaproblemer i håndball tårner seg opp. Åtte spillere er i isolasjon før nøkkelkampen mot OL-mester Frankrike i kveld.

  To mann avla positiv hurtigtest lørdag formiddag, melder dansk TV2. Janus Dadi Smarason og Arnar Freyr Arnarsson er de siste tilfellene.

  Island trenger trolig poeng mot Frankrike for å ha et håp om semifinale. Franskmennene på sin side mangler trener Guillaume Gille. Han testet positivt fredag.

  Hungary Handball European Championship
  Foto: Tamas Kovacs / AP
 • Norge klar for VM i curling

  Norge slo Latvia 8-6 i den avgjørende omspillskampen i VM-kvalifiseringen og sikret seg plass i mesterskapet i Canada i mars.

  Seieren satt på det andre av to forsøk på å sikre seg en VM-billett i omspillet. Norge vant alle kampene i grunnspillet, men tapte tidligere lørdag 6-7 for Danmark.

  Dermed måtte de gjøre opp om den andre tilgjengelige VM-plassen mot latvierne.

  Foruten skip Marianne Rørvik spiller Mille Haslev Nordbye, Eirin Mesloe og Martine Rønning for Norge. (NTB)

  Norge curling
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Rubljov ute av Australian Open

  Marin Cilic nådde finalen i Australian Open i 2018, men var underdog mot Andrej Rubljov i årets tredje runde. Det endte likevel med seier til kroaten.

  24 år gamle Rubljov er nummer fem på verdensrankingen, men skulle få slite mot sin langt mer meritterte motstander.

  Cilic, som vant US Open i 2014, slo Rublev med settsifrene 7-5, 7-6 (7-2), 3-6, 6-3. Han avanserer til fjerde runde. Der venter canadiske Felix Auger-Aliassime.

  Cilic er rangert som nummer 29 på ATP-rankingen, men var helt oppe på 3.-plass i 2018 etter å ha nådd finalen i Australian Open. Den endte med tap for Roger Federer, i sveitserens hittil siste Grand Slam-seier.

  Australian Open Tennis
  Foto: Andy Brownbill / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal