Avblåser nytt møte

Torsdagens møte mellom hoppsjef Clas Brede Bråthen og Norges Skiforbund blir ikke noe av.

Det opplyser Bråthens advokat Marit Håvemoen til NTB. Bråthen bekrefter overfor NRK at han ikke skal i møte torsdag.

Etter sist ukes drøftelsessamtaler var partene enige om et nytt møte torsdag for at Bråthen skulle få gi kommentarer til diverse dokumenter som i etterkant ble oversendt fra Norges Skiforbunds (NSF) advokater, forklarer Håvemoen.

«Det er meldt tilbake til NSFs advokater at det ikke er nødvendig med et slikt møte, men at Bråthen vil inngi skriftlige kommentarer i løpet av uken», skriver Håvemoen i en SMS til NTB.

Håvemoen opplyser også at det er gitt beskjed om at «Bråthen gjerne stiller i et møte senere hvis NSF ønsker det etter å ha gjennomgått den skriftlige tilbakemeldingen».

Sist torsdag satt Bråthen i et 3,5 timer langt møte med skiforbundet og uttalte etterpå at han fikk snakket godt ut. Et drøftelsesmøte kan være første skritt på veien i en oppsigelsesprosess.

– Vi vil forelegge resultatene av utredning og undersøkelser og forhold som kan utgjøre grunnlaget for å avslutte arbeidsforholdet med Clas Brede Bråthen, sa skiforbundets advokat Nina G. Sandnes til NTB før møtet sist uke.

Hun har foreløpig ikke hatt anledning til å svare på NTBs henvendelser onsdag.

Clas Brede Bråthen
Foto: Annika Byrde / NTB

Sportsnyheter

Ser lagkameratens spektakulære fall: – Oioioi satan

Filip Fjeld Andersen fikk et brutalt møte med snøen i det som kanskje var hans viktigste løp i karrieren. Fallet fikk lagkameratene til å måpe etter målgang.

Johaug slo voldsomt tilbake mot Karlsson – men var forbannet for utsettelse og ønsket avlysning

RUKA (NRK): Therese Johaug innrømmer at hun var gjennom en tøff mental utfordring før hun bestemte seg for å gå jaktstart søndag. Men etterpå gliste hun bredest av alle og sier at Frida Karlsson ble offer for en enorm revansjelyst.

Siste nytt

 • Fekk det tøft i VMs generalprøve

  Noreg møtte tøff motstand i deira siste oppkøyringskamp før handball-VM, då Russland kom på besøk til Åsane Arena.

  For der Kristine Breistøl i løpet av det første kvarteret hamra inn tre skåringar, svarte Russlands Elena Mikhaylichenko med dei same siffera.

  Og inn mot pause fekk Russland eit lite overtak, då Noreg gjorde tekniske feil framover, og målvaktsduoen Silje Solberg og Katrine Lunde ikkje gjorde ei einaste redning i den første omgangen. Dermed gjekk Russland til pause med ei 15–12-leiing.

  Men det forspranget forsvann raskt i den andre omgangen, når Lunde byrja å notere seg for redningar, samtidig som Camilla Herrem haldt fram med å skåre som ho har gjort gjennom oppkøyringa.

  Det såg ut til at kampen skulle ende uavgjort, men tre sekund før slutt skåra Russland det avgjerande målet, då dei vann 29–28.

  Stine
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Søberg skjøt Stavanger til topps

  Markus Søberg herjet med to mål og to assist da Stavanger Oilers knuste serieleder Stjernen i søndagens toppkamp i ishockey og inntok tabelltoppen.

  Oilers har etter søndagens kamp like mange poeng som Stjernen, men går foran på innbyrdes oppgjør.

  9eoi_Snj4e4
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Avlyser nok et fartsrenn

  Søndagens super-G-renn for herrene i Lake Louise er avlyst på grunn av været. Årsaken er kraftig snøfall i natt, i tillegg til at den nåværende værsituasjonen og prognosene noen timer før konkurransen ikke ser lovende ut. Derfor har juryen valgt å avlyse rennet.

  Da NRK snakket med Aleksander Aamodt Kilde og Kjetil Jansrud etter utforrennet lørdag, hadde begge sett værmeldingen og var usikre på om super-G-rennet ville bli noe av eller ikke.

  Det har vært en trøblete værhelg i Lake Louise, for også fredagens utfor ble avlyst på grunn av mye snøfall. Det rennet er flyttet til Beaver Creek neste helg.

  Alpine Skiing: Lake Louise Audi FIS Ski World Cup
  Foto: Sergei Belski / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal