NRK Meny
Normal

Her treffer pucken ham med knallhard kraft

New York Rangers-spiller Marc Staal ble liggende og vri seg i smerte da pucken traff ham midt i ansiktet.

New York Rangers spilte mot Philadelphia Flyers i går kveld. I Flyers-angrepet fikk en New York Rangers-spiller pucken midt i ansiktet. (Bilder med rettigheter fra Viasat Hockey)

VIDEO: Her får New York Rangers-spiller Marc Staal pucken midt i ansiktet (Video med tillatelse fra Viasat Hockey).

Det var i 3. periode av kampen mot Philadelphia Flyers tirsdag at forsvarsspilleren gikk rett i bakken etter et særdeles smertefullt møte med pucken.

Avsender av det knalharde skuddet var Flyers-spiller Kimmo Timonen.

– Store smerter

Pucken skiftet retning etter å truffet kølla til lagkamerat Jakub Voracek, og suste med hard kraft i ansiktet på en overrumplet Staal.

Pucken traff rett over det høyre øyet.

– Han hadde veldig store smerter, og det var vanskelig å holde fokus etter hendelsen, sier Rangers svenske målvakt, Henrik Lundqvist, ifølge Expressen.

Forlot banen

Spilleren ble liggende på isen og vri seg i smerte mens han holdt seg for ansiktet. Etter en en stund forlot han banen ved egen hjelp for å bli undersøkt.

Det er fortsatt uklart hvor alvorlig skaden er.

Kampen endte til slutt 4-2 og med seier til Rangers.

Siste nytt

 • Johansen-scoring i Fulham-tap

  Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

  Stefan Johansen
  Foto: Alan Walter / Reuters
 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal