NRK Meny
Normal

Åtte strake uten tap for Vålerenga: – Misfornøyd

Det ble poengdeling mellom Vålerenga og Strømsgodset på Ullevaal stadion i Eliteserien i fotball. Vålerenga har nå tatt poeng i de siste fem hjemmekampene.

Eliteserien fotball, Vålerenga - Strømsgodset

UAVGJORT: Ghayas Zahids Vålerenga måtte nøye seg med ett poeng mot Strømsgodset. Laget er nå ubeseiret på sine siste åtte kamper.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg er misfornøyd med prestasjonen. Det går litt for treg, men innimellom er det bra. Vi vet at hvis vi skal slå Strømsgodset må vi opp ett hakk eller to, sier Kjetil Rekdal til TV 2 etter kampen.

Der første omgang var en tam affære, skjedde det mer på Ullevaal etter sidebytte. I det 51. minutt smalt det fra Eirik Ulland Andersen da han ga Strømsgodset 1-0.

Rogalendingen ble fint spilt gjennom av Lars-Christopher Vilsvik på gjestenes høyreside. Med en klinisk avslutning satte han ballen forbi VIF-keeper Marcus Sandberg og i lengste hjørne.

Det var Andersens første mål i Eliteserien. Lørdagens kamp var også 23-åringens første fra start på øverste nivå. Han kom til Godset fra Hødd forrige måned.

Juklerød i scoringsform

Gjestene fra Drammen klarte ikke å holde lenge på ledelsen. Sju minutter etter målet var Vålerenga à jour da Simen Juklerød bredsidet inn 1-1. Han scoret etter pent forarbeid av Ghayas Zahid.

Juklerød har dermed scoret i tre hjemmekamper på rad.

– Alltid deilig med mål. I dag var det en enkel scoring, sier unggutten til TV 2.

Ulland Andersen

SCORET: Eirik Ulland Andersen scoret sitt første mål i Eliteserien da han sendte Strømsgodset i ledelsen.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

18 poeng på siste åtte

Fasiten er fem seire og tre uavgjort. Forrige tap kom 9. juli. Snuoperasjonen kom svært beleilig for VIF. Rekdals mannskap hadde kun 11 poeng etter halvspilt serie (15 kamper). Åtte kamper senere er klubben bokført med 29 poeng.

Strømsgodset har en motsatt formkurve. Drammenserne har ikke vunnet siden 17. juli, og siden den gang har laget spilt seg ut av medaljekampen med tre uavgjort og hele fire tap.

Vålerengas neste seriekamp er borte mot Haugesund fredag, mens Strømsgodset to dager senere gjester nedrykkstruede Aalesund.

Siste nytt

 • N'Zonzi klar for Roma

  Steven N’Zonzi er klar for Roma. Han kommer fra Sevilla og koster cirka 250 millioner kroner. 29-åringen var med i Frankrikes VM-tropp som tok gull tidligere i sommer. Midtbanemannen har underskrevet en 4-årsavtale.

  SOCCER-WORLDCUP-FINAL/
  Foto: CHRISTIAN HARTMANN / Reuters
 • Ajer og Celtic utslått

  Det blir ikke mesterligafotball på Kristoffer Ajer og Celtic i høst. AEK Aten tok seg videre til siste kvalrunde med 3–2 sammenlagt. Grekerne vant 2–1 hjemme tirsdag og klarte 1–1 i Glasgow. Ajer var ikke med til Aten på grunn av karantene.

  Kristoffer Ajer
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Dahle gir seg i Ørn

  Thomas Dahle fratrer som hovedtrener for fotballjentene i Trondheims-Ørn etter en tung sesong så langt. Det gjenstår åtte kamper av serien, og Ørn ligger tredje sist. Klubben jobber med å få på plass en midlertidig trenerløsning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal