NRK Meny
Normal

Askar vil ha mer penger for å bli i Brann

Publikumsyndlingen har takket nei til et nytt kontraktsforslag fra Brann, men er fortsatt i dialog med klubben. – Brann må komme med et bedre tilbud, sier agent Sükrü Gürsoy.

Amin Askar

KAN FORSVINNE: Flere tyrkiske klubber skal være interessert i Branns populære kantspiller.

Foto: Karlsen, Anette / NTB scanpix

Det er Bergensavisen som melder at den populære 27-åringen kan glippe for bergensklubben. Askar kom fra Fredrikstad FK foran 2012-sesongen og har kontrakt ut neste år, men Brann har allerede i to måneder forsøkt å få mossingen til å forlenge avtalen.

Ifølge agent Gürsoy er det interesse for Askar fra en rekke tyrkiske klubber, men Brann har ikke fått noen formelle henvendelser på spilleren. Agenten legger overfor BA ikke skjul på at det er de økonomiske betingelsene som gjør at Askar foreløpig ikke har skrevet under.

– Vi har et sterkt ønske om å ha Amin med videre, og forhandlingene er ikke over. Vi har tro på at vi skal bli enige, sier sportadminstrator i Brann, Rolf-Magne Walstad, til avisen.

Siste nytt

 • Espanyol senket Barcelona

  Espanyol tok en svært populær 1-0-seier over Barcelona i kvartfinalen i den spanske cupen onsdag kveld. Det er Barcelonas første tap siden 16. august. Returoppgjøret spilles på Camp Nou neste torsdag.

  Oscar Melendo scoret kampens eneste mål.

  Spanish King's Cup - Espanyol vs FC Barcelona - Quarter-Final - First Leg
  Foto: Albert Gea / Reuters
 • Målfest for PSG

  Paris Saint Germain slo stakkars Dijon 8-0 i franske Ligue 1 onsdag kveld. Neymar (4), Angel Di Maria (2), Edinson Cavani og Kylian Mbappé scoret målene for stjernelaget fra Paris.

  PSG leder ligaen med 56 poeng, 11 foran serietoer Lyon.

  Paris Saint-Germain
  Foto: Christophe Simon / AFP
 • Dansk seier i EM

  Mikkel Hansen var sentral da Danmark slo Spania 25–23 i den siste kampen i håndball-EMs gruppe D onsdag. Danmark tar dermed med seg to poeng inn i hovedrunden.

  Det samme gjør Tsjekkia og Spania, mens Ungarn er utslått.

  Mikkel Hansen
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal