Arsenal sparket manageren

Arsenal har sparket manager Unai Emery. Det melder London-klubben i en pressemelding i dag. Arsenal melder parallelt at svenske Fredrik Ljungberg tar over storklubben midlertidig.

– Vi ønsker å oppriktig takke Unai og hans kolleger som sto på i forsøket på å få klubben tilbake til å konkurrere på det nivået vi forventer og krever. Vi ønsker Unai og hans kolleger ingenting annet enn suksess i fremtiden, heter det i pressemeldingen.

Emery er den tredje manageren i den engelske toppdivisjonen som får sparken denne sesongen, etter Javi Garcia (Watford) og Mauricio Pochettino (Tottenham).

Emery
Foto: EDDIE KEOGH

Siste nytt

  • Norge ikkje til EM-finalen

    Norge tapte for Kroatia 28-29 etter fire ekstraomgangar i semifinalen. Det betyr bronsefinale laurdag. Sigersmålket kom to sekund før slutt.

    Motstandar i bronsekampen blir enten Spania eller Slovenia.

  • Sondre Tronstad frå FKH til Vitesse

    FK Haugesund skriv i ei pressemelding at dei har selt midtbanespelaren Sondre Tronstad til den nederlandske klubben Vitesse.

    24-åringen frå Kristiansand har tidlegare spelt for britiske Huddersfield, og har no skrive ein kontrakt med den nederlandske klubben som strekk seg fram til 2023. Martin Ødegaard og Marcus Pedersen har begge vore Vitesse-spelarar tidlegare.

Sendeplan

Kl. Program Kanal