Arrangørtabbe i Paris

Under herrenes 3000 meter hinder i Golden League-stevnet i Paris fredag skapte arrangøren fullt kaos da de prøvde å avslutte løpet en runde for tidlig.

Paul Kipslele Koech trodde at han vunnet, men så ei...
Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP

Kilde: NTB

Da franske Bouabdallah Tahri løp i mål på tiden 8.08,47 var det full pipekonsert blant publikum. Det som så ut til å kunne bli en ny europarekord ble ødelagt av arrangørfeil.

Først ringte klokken som signaliserer siste runde, en runde for tidlig. I tillegg gikk en banearbeider ut og fjernet et av hindrene. Løperne trodde naturligvis de hadde løpt sine 3000 meter, men de manglet enda en runde.

Rådville løpere så seg rundt omkring i en stopp på 10-15 sekunder før de løp videre til full pipekonsert fra publikum, ikke rettet mot løperne, men mot arrangøren.

En kenyansk trio, ledet av Paul Kipsiele Koech, stoppet helt opp. De gikk i mål kort til etter Tahri, men kunne ikke være med i kampen om seieren.

- Bjellen ringte. Det har faktisk skjedd meg før, sa en fortvilet Koech som fullførte på annenplass.

Siste nytt

  • 111 betongblokker på 35 sekunder

    Den bosniske 16-åringen Kerim Ahmetspahic har satt ny - og ganske spesiell - verdensrekord. På 35 sekunder knuser han 111 betongblokker med hodet, ved hjelp av en rekke kollbøtter.

    Her tar 16-åringen en usedvanlig rekord

Sendeplan

Kl. Program Kanal