Arnesen leder likevel Lund Svindal i OL

Alpinsjef Marius Arnesen leder likevel utøverne sine i OL. Arnesen måtte forlate alpinistene under OL-oppkjøringen på grunn av et dødsfall i nær familie.

Marius Arnesen

Marius Arnesen og Aksel Lund Svindal.

Foto: Alessandro Trovati, Alessandro Trovati / AP

Marius Arnesen måtte torsdag reise hjem på grunn av svigerfarens brå bortgang.

Les: Aksel uten trener før OL

Arnesen reiste hjem fra alpinistenes leir i Nakiska etter å ha fått beskjed om dødsfallet.

- Godt å være tilbake


Det har vært usikkert om han rakk tilbake til OL, men nå er Arnesen på plass.

- Det er veldig godt å være tilbake, det er jo en veldig merkelig situasjon. Å være her med laget er fantastisk, selv om det er en vanskelig tid hjemme, sier Arnesen til NRK.

Resultater og program OL

Ikke svekket

I Arnesens fravær har trener Håvard Tjørhom og sportssjef Jørund Lie hatt ansvaret for alpinistene, men det har på ingen måte svekket oppkjøringsperioden for de norske gutta, mener alpinsjefen.

- Vi har et svært bra trenerteam, og alt fungerer som vanlig. Det er ikke noen supermann som har vært borte, kommenterer han.

Fornøyd med å ha sjefen på plass

Lørdag starter OL for de norske alpingutta. Da står utfor på programmet, og Aksel Lund Svindal er fornøyd med å ha sjefen på plass til åpningsrennet.

- Jeg er selvfølgelig veldig glad for at han er her. Da han dro visste ingen når han kom tilbake, men jeg hadde et avslappet forhold til det.

Siste nytt

 • Bulgarias landslagssjef går av

  Krasimir Balakov går av som landslagssjef for Bulgaria, skriver Sky Sports. Både han og forbundet har vært i hardt vær etter rasismeskandalen under kampen mot England. Sky Sports mener å vite at det er flere som går av i solidaritet med Balakov.

  krasmir balakov
  Foto: TONY O'BRIEN
 • Mulig El Clásico 18. desember

  I en pressemelding skriver Real Madrid at begge klubbene har foreslått 18. desember som en passende dato for det utsatte oppgjøret. El Clásico, som er kampen mellom Barcelona og Real Madrid, var opprinnelig satt opp til å spilles 26. oktober, men er utsatt på grunn av urolighetene i Barcelona

  Zinedine Zidane
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP
 • Klopp spøkte om Solskjær

  Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et lite stikk til Ole Gunnar Solskjær. Han spøkte litt med uttalelsene til Solskjær omkring skadde spillere. – I går ingen sjanse for de Gea og Pogba. Idag var det kanskje. I morgen er det kanskje en mulighet. Liverpool har ikke avgitt poeng på de åtte første kampene og leder Premier League overlegent.

  Jürgen Klopp
  Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal