Arna-Bjørnar-kaptein til VIF

Thea Bjelde (21) har spilt sin siste Arna-Bjørnar-kamp. Vålerenga kjøper midtbanespilleren ut av kontrakten med bergenslaget.

VIF opplyste om overgangen på sine nettsider søndag. Bjelde hadde opprinnelig en avtale med Arna-Bjørnar ut sesongen.

– For meg er det å gå til Vålerenga et steg i riktig retning i forhold til ambisjonene mine. Jeg ser fram til nye utfordringer på fotballbanen, men ikke minst å bli kjent med spillere og apparatet rundt. Jeg gleder meg masse, sier 21-åringen.

Hun slutter seg til Vålerenga-troppen når den samles igjen etter ferien 31. juli.

Bjelde ble før seriestarten utpekt som ny kaptein i Arna-Bjørnar. Den rollen rakk hun å bekle i ni kamper. Nå går ferden videre til fjorårets dobbeltmestere.

UNF1bQc
Foto: Eivind Senneset / NTB

Siste nytt

 • Simulert høyde skal rapporteres

  Norske toppidrettsutøvere som ønsker å benytte simulert høydetrening, må melde det inn til Antidoping Norge. Dette selv om simulert høyde ikke står på WADAs forbudsliste. Det besluttet det ekstraordinære Idrettstinget søndag, melder VG. Samtidig kom det frem at det ikke er noen sanksjonsmuligheter mot dem som ikke bruker høydehus i tråd med retningslinjene som idrettstinget vedtar.

  Løp
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Glimt sliter med å fylle stadion

  Til tross for at Bodø/Glimt startet serierunden som tabelltopp, er det fortsatt ledige billetter til kampen mot Sarpsborg 08 i dag, skriver NTB. – Det er nok litt vanskelig å endre folks vaner over natten. Vi får se. Det er ingen krise selv om jeg hadde ønsket at det ble fullt. Vi går inn for at folk på tribunen skal en god opplevelse og ta den med seg videre og fortelle andre hvor flott var å se kamp igjen, sier arrangementssjef Ørjan Heldal til NTB.

  10lgqZgW444
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Sørloth involvert i viktig seier

  Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad.

  Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med én spiller mindre. Real Sociedad topper dermed spanske La Liga.

  Sørloth har fortsatt ikke scoret for sin nye klubb etter overgangen fra Leipzig, men innhoppet er likevel et steg framover etter skadefravær.

  FtKtpnOeuVw
  Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal