Armstrongs Astana-lag var raskest på dagens 39 kilometer lange lagtempo-etappe.

Resultater 4. etappe

Astana-laget

Astana-laget underveis på tirsdagens lagtempo.

Astana var 40 sekunder foran Fabian Cancellaras (og Kurt Asle Arvesens) Saxo Bank i mål.

Ettersom Cancellara ledet med akkurat 40 sekunder sammenlagt foran Armstrong før dagens etappe ligger de to nå helt likt i teten.

Sveitsiske Cancellara beholder imidlertid den gule ledertrøya ettersom han, i motsetning til Armstrong, har vunnet en etappe i årets ritt.

Armstrongs lagkamerat Alberto Contador klatret til 3. plass i sammendraget.

"Swiss timing"

- Vi kjørte utrolig bra og holdt bra fart hele veien. Det var to-tre mann på laget som ikke er helt i form, sa Arvesen til NTB.

Swiss timing! smilte sveitseren Cancellara lurt om hvordan han hadde tiden på sin side slik at han kan fortsette i den gule ledertrøyen.

- Vi gjorde en bra lagtempo og jeg skal gjøre hva jeg kan for å forsvare trøya framover, sa Cancellara, som fikk overlevert den gule trøya på podiet av Hollywood-stjernen Ben Stiller.

Hushovds Cervelo på åttende

Cadel Evans

Cadel Evans slet underveis på etappen.

Thor Hushovds Cervelo-lag kjørte inn til en 8. plass på etappen.

Laget var 1.37 minutt bak Astana, noe som førte til at tittelforsvarer Carlos Sastre nå er 2.44 minutter bak teten.

Hushovd mente at laget ikke fikk ut alt det var god for på etappen.

- Det var selvfølgelig veldig tungt for oss i en vanskelig løype. Vi fikk høre på forhånd at tre-fire av lagene hadde hatt ryttere som veltet, og ble enige om å ikke risikere noe, Jeg tror ikke vi klarte å gå helt i kjelleren, sier Hushovd til NTB etter målgangen.

Cadel Evans i trøbbel

En annen av sammenlagtsfavorittene som slet på etappen var australske Cadel Evans

Hans Silence-Lotto-lag ble nummer 13 og var 2.35 minutter bak Astana.

Dermed er Evans, som har blitt nummer to i Touren de to siste årene, 2.59 minutter bak Cancellara og Armstrong.

Spurtetappe onsdag

Onsdag skal rytterne ut på en 197 kilometer lang flat etappe fra Le Cap d'Adge til Perpignan.

Etappen blir en ny sjanse for Thor Hushovd til å slå Mark Cavendish.

Les: Onsdagens etappe

Kart over 4. etappe.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».