Siste nytt

 • Zlatan mister EM

  Zlatan Ibrahimovic slipper operasjon, men må han pleie kneet i halvannen måned framover. Ifølge Sveriges landslagssjef Janne Andersson mister han EM.

  I en pressemelding opplyser Milan at Ibrahimovic må gjennomgå en «konservativ behandling» i seks uker. Serie A-klubben utdyper ikke hva den legger i det begrepet.

  – Han har dessverre meddelt at skaden stopper ham fra å delta i EM. Det er jo trist både for Zlatan og oss. Jeg snakket med Zlatan i dag (lørdag). Jeg håper han snart er tilbake på banen igjen, sier Andersson ifølge Aftonbladet og Expressen.

  Sverige starter EM mot Spania 14. juni. Siste gruppekamp går ni dager senere. Deretter er det utslagsrunder.

  Ibrahimovic hinket av banen med knetrøbbel i 3–0-seieren over Juventus sist helg. Undersøkelser har slått fast at han ikke har skader på leddbånd.

  Ibrahimovic fyller 40 år 3. oktober. Hans comeback i EM var sett på som et skikkelig krydder for mesterskapet, men nå kan han glemme disse planene. (NTB)

  Zlatan.
  Foto: TIZIANA FABI / AFP
 • Fem nordmenn til semifinale

  Kasper Fosser vant sitt kvartfinaleheat, og ytterligere fire nordmenn tok seg videre til semifinalen under knockoutsprinten i EM i orientering.

  Unggutta Audun Heimdal, Dag Blandkjenn, Håvard Sandstad Eidsmo og Lukas Liland imponerte med andreplasser i sine heat. Heimdal slo ut vinneren av kvalifiseringen, belgiske Yannick Michiels.

  Semifinalene og finalen går direkte på NRK1, NRK TV og nrk.no fra klokka 1500.

  VM orientering
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Bare Benjaminsen videre

  Andrine Benjaminsen vant sin kvartfinale kontrollert, og er som eneste norske kvinne klar for semifinale i knockoutsprinten i EM i orientering i sveitsiske Neuchatel.

  De øvrige norske kvinnene er slått ut. Viktoria Hæastad Bjørnstad var nærmest, hun var ett sekund for sen i sin semifinale. Det er første gang knockoutsprint er mesterskapsøvelse for orienteringsløperne.

  Andrine Benjaminsen
  Foto: Ivar Haugen/NOF

Sendeplan

Kl. Program Kanal