NRK Meny

Antidoping Norge

 • Katharina Rise erstatter Gjengedal

  Katharina Rise (48) erstatter Anstein Gjengedal som leder av Antidoping Norges uavhengige påtalenemnd. Rise er kjent for å ha ledet utvalget som i 2016 ble oppnevnt av Norges Skiforbund for å granske medisinbruken i norsk langrenn.

  Leder i utvalget som skal gjennomgå medisinbruken i langrennssporten, Katharina Rise (t.
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 • Frisak inn i Antidoping Norge

  Nina Frisak er oppnevnt som nytt styremedlem i Antidoping Norge, og erstatter Randi Gustad. Det melder NTB.

  – Vi er meget tilfreds med at Nina Frisak, med all sin kunnskap og erfaring, har takket ja til dette styrevervet, sier Inge Andersen.

  Nina Frisak
  Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix
 • Nytt antidopingsamarbeid for Norge

  Antidoping Norge har inngått en 3-årig samarbeidsavtale med det tyrkiske antidopingorganet, skriver NTB. Målet er å utvikle og innføre et effektivt antidopingprogram i tråd med WADAs internasjonale regelverk i Tyrkia.

  Anders Solheim
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • Wada-presidenten besøker Norge

  Wada-president Sir Craig Reedie er på besøk i Norge, og vil holde en pressekonferanse der han redegjør for sine tanker om utfordringene i antidoping-arbeidet.

 • Antidoping Norge skal bistå IOK

  Den internasjonale olympiske komité (IOK) vil benytte seg av norsk antidopingkompetanse fram mot Rio-OL i 2016.

  – Det at vi blir spurt av IOK, viser at de mener Norge er blant de ledende i verden på dette feltet. Antidoping Norge besitter stor kompetanse, og jeg er glad for at vi nå får mulighet til å videreutvikle vårt internasjonale engasjement, sier daglig leder Anders Solheim i Antidoping Norge.

Siste nytt

 • Ruud klatrer på verdensrankingen

  Casper Ruud blir belønnet for storspillet under Båstad-turneringen på den ferskeste verdensrankingen i tennis. Nordmannen klatrer seks trinn til 141.-plass. Ruud slo tidligere verdenstreer David Ferrer under turneringen i Sverige.

  Tennis, Australian Open.
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • Diomande målløs innbytter i stortap

  Adama Diomandé startet på benken, men kom inn etter pause da Los Angeles FC tapte hele 1–5 mot Minnesota i MLS natt til mandag. Før Dio rakk å entre banen ledet Minnesota 3–1. Diomande har vært strålende for LAFC, og står med 9 mål på 9 kamper for klubben.

  MLS Crew Los Angeles FC Soccer
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag