Antidoping Norge

 • Ny styreleder i Antidoping Norge

  Thorhild Widvey er valgt til ny styreleder i Antidoping Norge (ADNO). Widvey er tidligere kulturminister og har også en periode bak seg som styremedlem i WADA.

  Thorhild Widvey
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix
 • Samarbeider mot doping

  Politiet og Antidoping Norge har innledet et samarbeid med tre lokale treningssentre i Eiker. Felles innsats skal forebygge doping. Vi ønsker politiet og Antidoping Norge velkommen, sier senterleder Glenn Morten Johansen hos Sporty 24.

 • Signert antidopingavtale

  Hordaland fylkeskommune og Antidoping Norge inngikk i går en samarbeidsavtale for å motvirke dopingbruk blant unge. Ifølge Antidoping Norge er det i deres erfaring kroppspress som er den største faktoren bak dopingbruken blant unge. En del av avtalen er at en fylkeskoordinator skal reise rundt på videregående skoler i Hordaland.

  Hordaland fylkeskommune
  Foto: Mette Anthun / NRK
 • Går av som statssekretær

  Frode Hestnes (Frp) fra Re går av som statssekretær ved Statsministerens kontor. Han går tilbake til lokalpolitikken og jobben i Antidoping Norge, sier Hestnes til NTB.
  Han ble utnevnt til statssekretær i oktober i fjor.

  Frode Hestnes
  Foto: Svein Ommundsen / NRK
 • Katharina Rise erstatter Gjengedal

  Katharina Rise (48) erstatter Anstein Gjengedal som leder av Antidoping Norges uavhengige påtalenemnd. Rise er kjent for å ha ledet utvalget som i 2016 ble oppnevnt av Norges Skiforbund for å granske medisinbruken i norsk langrenn.

  Leder i utvalget som skal gjennomgå medisinbruken i langrennssporten, Katharina Rise (t.
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Siste nytt

 • Zlatan forlenget med LA Galaxy

  Zlatan Ibrahimovic har signert en ny kontrakt med Los Angeles Galaxy og spiller for klubben i Major League Soccer også neste år. Den svenske 37-åringen signerte for Galaxy i mars etter å ha blitt fristilt av Manchester United.

  MLS Red Bulls Galaxy Soccer
  Foto: Chris Carlson / AP
 • Ingrid Syrstad Engen til Wolfsburg

  Ingrid Syrstad Engen har signert for Wolfsburg, melder VG. 20-åringen sier til avisen at hun har signert en kontrakt på to og et halvt år med den tyske toppklubben, men fram til sommerens VM leies hun tilbake til LSK Kvinner.

  Ingrid Syrstad Engen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Chelsea tar rasismeoppgjør

  Chelsea har vært koblet til flere rasismeepisoder blant fansen i flere kamper på rad. Nå har det gått så langt at klubben varsler fullt oppgjør for å bli kvitt rasismen.

  «Vi kommer ikke til å hvile før vi har eliminert diskriminering fra klubben», skriver styreleder i klubben, Bruce Buck.

  SOCCER-ENGLAND-CHE-MCI/
  Foto: JOHN SIBLEY / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal