NRK Meny

Antatt hovedmann løslatt

Brasiliansk politi løslot tirsdag ettermiddag Ray Wehlan (64), men 64-åringen er ifølge politiet fortsatt mistenkt i billettskandale-saken.

Whelan ble arrestert tidligere tirsdag mistenkt for å ha ledet et nettverk som har solgt ulovlige VM-billetter og for å ha hjulpet internasjonale svartebørshaier.

Det ble første sagt at Whelan var sjef for selskapet Match Hospitality som har solgt billettpakker til fotball-VM for FIFA. Ifølge nye opplysninger fra FIFA er dette feil. Whelar leder et søsterselskap som ikke direkte selger billetter, men leverer tjenester til billettsalg av VM-billetter.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag