Anette Sagen får ny trener

Christian Meyer er ansatt som ny trener for kvinnelandslaget i hopp.

Anette Sagen

Anette Sagen får ny trener. Frode Håre får ikke forlenget kontrakten.

Foto: Jens Meyer / AP

Christian Meyer

Christian Meyer er ansatt som ny trener for kvinnehopperne.

Foto: Trønderhopp

Meyer overtar etter Frode Håre etter sviktende resultater i hoppbakken den siste tiden.

- De siste årene var resultatene for dårlig, og vi følte at det var på tide med en endring, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til NRK.

- Frode har vært informert hele tiden om at vi har vært på leting etter en ny trener, sier han.

Trener i Trønderhopp

Christian Meyer kommer fra stillingen som trener i Trønderhopp. Han har fått kontrakt til over OL i Sotsji i 2014.

- Han har lang erfaring som hopptrener, og en god utdanning innenfor området. Jeg har troen på at han har det som skal til for å løfte jentene våre på resultatlistene, sier Brede Bråthen.

Skal kjempe i toppen

Han vil ikke gi noen gullgaranti til OL.

- Men vi føler oss trygge på at vi skal gjøre alt for å være med i toppen.

Siste nytt

 • Mowinckel langt bak på trening

  Ragnhild Mowinckel, som er eneste norske deltaker i helgens fartsrenn i alpint for kvinner, var langt bak de beste på første utfortrening i Lake Louise.

  Sofia Goggia fra Italia kjørte inn til bestetid tre tidels sekund foran slovenske Ilka Stuhec og 58 hundredeler foran sveitsiske Joana Hählen.

  Mowinckel startet som nummer fire, men måtte se den ene løperen etter den andre slå hennes tid. Hun var hele 3,60 sekunder bak Goggia.

  Det skal avvikles verdenscuprenn fredag og lørdag, mens det er super-G søndag.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: FABRICE COFFRINI / AFP
 • England med rekord: Slo Latvia 20-0

  Ellen White både tangerte, slo og forbedret målrekorden på Englands kvinnelandslag i fotball da Latvia ble slått 20-0 i VM-kvalifisering tirsdag.

  White trengte bare én scoring for å tangere Kelly Smiths notering på 46 landslagsmål. Den fikk hun allerede i det 6. minutt av kampen i Doncaster, da hun økte til 2-0 med et distanseskudd. Tre minutter delte hun rekorden med Smith, før hun satte foten på et innlegg og gjorde 3-0 fra kort hold.

  England, som er en av Norges gruppemotstandere i sommerens EM-sluttspill, herjet med Latvia på vei mot sin sjette strake seier i VM-kvalifiseringen. Latvia byttet keeper ved pause på stillingen 8-0, men Alina Skjemenova fikk det enda tøffere enn Laura Sinutkina hadde hatt det.

  Med 20-0-seier kom et nytt bevis på de enorme nivåforskjellene på lagene i den europeiske VM-kvalifiseringen. Irland vant også tosifret tirsdag (over Georgia), og Norge ville ganske sikkert også gjort det om ikke kampen i Armenia var blitt avbrutt 20 minutter før slutt på 9-0 på grunn av tåke. (NTB)

  England, fotball, kvinner
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Mer koronatrøbbel for RB Leipzig

  Den tyske fotballklubben RB Leipzig avlyste tirsdagens trening på grunn av flere positive koronatester blant trenerstaben, opplyser klubben.

  Klubben har vært hardt rammet av koronasmitte den siste tiden, men helgens seriekamp mot Union Berlin skal ikke være i fare for å måtte utsettes.

  Ifølge avisa Bild er det avdekket ytterligere fire smittetilfeller i klubben.

Sendeplan

Kl. Program Kanal