Hamilton krasjet ut igjen

Lewis Hamilton brøt Singapore Grand Prix etter en kollisjon med VM-leder Mark Webber.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton i Singapore før han måtte bryte.

Foto: ROSLAN RAHMAN / Afp

Lewis Hamilton fikk en klem av kjæresten, Pussycat Dolls-sangeren Nicole Scherzinger, før løpet.

Lewis Hamilton fikk en klem av kjæresten, Pussycat Dolls-sangeren Nicole Scherzinger, før løpet.

Foto: Mark Baker / Ap

Hamilton måtte bryte løpet etter at han prøvde å kjøre forbi australske Webber på den 36. runden.

Hamilton kom seg forbi, men da han skulle bremse seg inn i svingen ble hans venstre bakhjul truffet av Webbers høyre forrhjul.

Det førte til at Hamilton måtte bryte løpet, mens Webber kunne fortsette.

Ikke noe galt

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton forlot bilen i sinne etter kollisjonen.

Foto: Mark Baker / Ap

Briten var rasende etter ulykken og kastet rattet ut av bilen i sinne.

Dommerne så på kollisjonen på video, men kom til at det ikke var skjedd noe galt og lot Webber kjøre videre uten tillegg i tiden.

Det er tredje gang på de fire siste løpene at Hamilton må bryte, og hans håp om å vinne VM sammenlagt henger i en stadig tynnere tråd.

Alonso vant igjen

Ferraris Fernando Alonso vant og tok sitt andre seier på rad, etter at han også vant på Monza for 14 dager siden.

Han vant foran Red Bull-førerne Sebastian Vettel og Mark Webber.

Neste formel-1-løp går i Japan 10. oktober. Etter det følger løp i Sør-Korea og Brasil, før sesongen avsluttes i Emiratene 14. november.

Siste nytt

 • Stemte imot fem innbytarar

  Komande sesong vil Premier League gå tilbake til å berre tillate tre bytter per kamp. Dette kjem fram etter ein avstemming mellom dei 20 klubbane, melder BBC.

  Sidan oppstarten etter koronapausen, har det vore mogleg å gjere fem bytter i løpet av ein kamp, fordelt på tre avbrot i spelet. Det har gjort at ein mellom anna opplevde at Norwich gjorde eit kvadruppel-bytte i kampen mot West Ham i juli.

  Fleire av dei minste klubbane meinte at dette gav toppklubbane med breiare stallar ein fordel. Derfor går Premier League tilbake til tre bytter frå og med komande sesong.

  Norwich kvadruppelbytte
  Foto: Tim Keeton / Tim Keeton
 • Overlegen Krüger i Lysebotn opp

  Forhåndsfavoritt Simen Hegstad Krüger knuste all motstand i Lysebotn opp torsdag ettermiddag. Han vant dermed for tredje året på rad, med tida 29.25. Oslo-gutten var 1.02 foran Hans Christer Holund.

  – Jeg er veldig fornøyd, og ting føltes bra. Så vet jeg også at dette er en spesiell øvelse. Det kan være at det er andre som ikke er så gode på akkurat dette, men som også er i rute. Så jeg kommer til å stå på fra i morgen, jeg, sa Krüger til NTB

  Det 7,5 kilometer lange motbakkeløpets store overraskelse ble Håvard Moseby (21), som gikk inn til tredjeplass, bare 1.21 bak Krüger. Rekruttlandslagsløperen, som går for Kjelsås, slo dermed meritterte løpere som Sjur Røthe, Emil Iversen, Didrik Tønseth og Finn Hågen Krogh.

  – Dette var tungt, men også veldig gøy. Det er første gang jeg går her. Jeg synes jeg klarte å løse bakken ganske bra, og jeg hadde bra med krefter mot slutten, sa Moseby.

  Skifestivalen Blink 2019
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • «Forbudt» overgang ryster Danmark

  FC København har hentet spissen Kamil Wilczek. Han spilte for rivalen Brøndby halve fjorårssesongen før han gikk til tyrkiske Göztepe. Svært få spillere går fra Brøndby til FCK.

  – Det er en forbudt overgang, sier fotballekspert Andreas Kraul.

  Kamil Wilczek.
  Foto: Anders Kjaerbye / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal