Allardyce har fått sparken

Sam Allardyce er sparket som engelsk landslagssjef i fotball etter avsløringene om at han skal ha bidratt til å undergrave overgangsreglene i engelsk fotball. Englands fotballforbund (FA) bekrefter selv avskjedigelsen av landslagssjefen tirsdag kveld.

FILES-FBL-WC-2018-ENG-ALLARDYCE
Foto: JOE KLAMAR / Afp

Sportsnyheter

Johaug ville svare på ekspert-kritikken – trente som besatt på grepet som sikret VM-gull

OBERSTDORF/OSLO (NRK): Therese Johaug kunne strekke hendene i været for VM-gull på 15 kilometeren med skibytte. Det etter intens terping på én spesifikk detalj.

Siste nytt

 • Trippelt norsk etter drama

  Gyda Westvold Hansen blir historisk som første norske verdensmester i kombinert!

  – Det er stort. Dette er en dag vi kommer til å huske for alltid. Dette er det første i historien, sier sportssjef Ivar Stuan.

  Søstrene Leinan Lund fulgte gullvinneren som katt og mus gjennom alle de fem kilometerne, og spørsmålet var hvem som tok sølvet. Uheldigvis falt Marte Leinan Lund på oppløpet, men hentet seg tappert inn og sikret tredjeplassen.

  Mille Moen Flatla endte på 15. plass.

 • Iversen går ikke lagsprinten

  Emil Iversen var på lag med Johannes Høsflot Klæbo under lagsprinten i Seefeld for to år siden, og sammen tok de gull.

  Men etter lørdagens 30 kilometer med skibyttet forteller Iversen at han ikke skal gå søndagens lagsprint.

  – Jeg får ikke gå den lagsprinten, dessverre. Det kommer vel en pressemelding, men det blir ikke flere skirenn på meg i helga. Jeg håper jeg kan gå noen neste helg, eller høre om jeg er aktuell for 15 skate, men jeg tror ikke Myhr Nossum (trener) er så gira, sa Iversen etter 30 kilometeren.

  Hvem som stiller for det norske laget blir annonsert senere i dag, men trønderens navn vil ikke være der.

  – Jeg skal ikke si hvem som skal gå, men da laget ble tatt ut før i dag, så ble det vanskelig å kvalifisere meg. Jeg tror laget blir veldig bra og jeg er ikke noe bitter over det, avsluttet Iversen.

  VM på ski 2021 i Oberstdorf
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Vickhoff Lie med ny topplassering

  Kajsa Vickhoff Lie kjørte en god utfor i italienske Val di Fassa lørdag, men nådde ikke opp mot de aller beste. Hun endte på en delt 5.-plass. Lara Gut-Behrami vant foran Corinne Suter og Kira Weidle. Ragnhild Mowinckel ble nummer 19.

  Vickhoff Lie
  Foto: MIGUEL MEDINA / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal