Hopp til innhold

Algarve Cup 2018

 • Ny i landslagstroppen

  Aurora Mikalsen er en av fem nye spillere i den norske landslagstroppen i fotball som skal spille Algarve cup i Portugal, skriver Tidens Krav. Mikalsen, som opprinnelig kommer fra Clausenengen i Kristiansund, spiller nå for Kolbotn, og har fra før en rekke kamper på aldersbestemte landslag. Det norske laget skal møte Australia, Kina og Portugal i gruppespillet. Fra før er Cecilie Fiskerstrand og Guro Reiten tatt ut i den norske troppen.

 • Fiskerstrand og Reiten til Portugal

  Kvinnelandslagssjef i fotball, Martin Sjögren, har tatt ut 19 av de 23 spillerne i troppen til Algarve Cup i slutten av februar og starten av mars. Fra Møre og Romsdal er Cecilie Fiskerstrand og Guro Reiten (bildet), som begge spiller for LSK Kvinner, tatt ut i troppen. De fire siste spillerne blir tatt ut neste uke. Norge skal møte Australia, Kina og Portugal i gruppespillet.

  VM-kvalifisering kvinner, gruppe 3: NorgeNord-Irland.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siste nytt

 • U20-landslaget knuste Romania

  Seedy Jatta (20) scoret to mål da Norges U-20-landslag slo Romania 4-0 i en privatkamp i Sandnes mandag.

  De tre første målene ble scoret allerede før det var spilt 15 minutter. Vålerenga-talentet Jatta brukte ni minutter på å score to ganger, mens Bodø/Glimt-spissen Lasse Nordås noterte seg for en nettkjenning etter 14 minutter. Helt på tampen fastsatte KFUM-angriper Petter Nosa Dahl resultatet.

  Strømsgodset-spiller Jonas Torrissen Therkelsen hadde målgivende pasning på to mål. (NTB)

  Seedy Jatta
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Pål Trøan Aune legger skiene på hylla

  Sprinteren Pål Trøan Aune (30) er ferdig som aktiv langrennsløper, melder han på Instagram.

  Aune var sist i aksjon på verdenscupsprinten i Drammen i midten av mars, der han ble nummer åtte. Etter sesongen er det slutt for 30-åringen.

  «En æra er over for meg etter sesongen. Tusen takk til familie, venner, støttespillere, lagkamerater og konkurrenter for noen minnerike år!», skriver Aune på Instagram.

  Han har en fjerdeplass fra sprinten i tyske Dresden i 2020 som beste resultat. Han gikk sitt første verdenscuprenn i italienske Asiago tilbake i 2013, men greide aldri å etablere seg i verdenstoppen på distansen. (NTB)

  w5Hrh-4JUZM
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Ibrahimovic mister EM-kvalifiseringskamp

  Zlatan Ibrahimovic (41) er ikke i den svenske troppen som skal møte Aserbajdsjan i den andre kampen i EM-kvalifiseringen i fotball på hjemmebane mandag.

  Ibrahimovic mistet søndagens trening med en lett kjenning. Han trente alternativt, men ble ikke klar til mandagens kamp i Solna. Milan-spissen er ikke inkludert i lagoppstillingen som ble publisert på Uefas nettsider snaue to timer før kamp. Det er uklart hva slags skade 41-åringen har.

  41-åringen gjorde nylig comeback fra et langt skadeavbrekk og spilte et drøyt kvarter i 0-3-tapet for Belgia fredag. (NTB)

  xJOWv3XzLsQ
  Foto: Maja Suslin / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste