Algarve Cup 2018

 • Ny i landslagstroppen

  Aurora Mikalsen er en av fem nye spillere i den norske landslagstroppen i fotball som skal spille Algarve cup i Portugal, skriver Tidens Krav. Mikalsen, som opprinnelig kommer fra Clausenengen i Kristiansund, spiller nå for Kolbotn, og har fra før en rekke kamper på aldersbestemte landslag. Det norske laget skal møte Australia, Kina og Portugal i gruppespillet. Fra før er Cecilie Fiskerstrand og Guro Reiten tatt ut i den norske troppen.

 • Fiskerstrand og Reiten til Portugal

  Kvinnelandslagssjef i fotball, Martin Sjögren, har tatt ut 19 av de 23 spillerne i troppen til Algarve Cup i slutten av februar og starten av mars. Fra Møre og Romsdal er Cecilie Fiskerstrand og Guro Reiten (bildet), som begge spiller for LSK Kvinner, tatt ut i troppen. De fire siste spillerne blir tatt ut neste uke. Norge skal møte Australia, Kina og Portugal i gruppespillet.

  VM-kvalifisering kvinner, gruppe 3: NorgeNord-Irland.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Zidane signaliserer Bale-exit

  Real Madrid-trener Zinédine Zidane går langt i å antyde at Gareth Bales tid i den spanske storklubben er over. Søndag avsluttet Real Madrid med 0-2-tap hjemme for Real Betis, der Bale ble sittende på benken.

  – Jeg har stolt mer på andre spillere de siste ukene, sa Zidane.

  La Liga Santander - Real Madrid v Real Betis
  Foto: Juan Medina / Reuters
 • Rankingrekord for Ruud

  Casper Ruud klatret til 63.-plass og karrierebeste på verdensrankingen i tennis mandag. I den stjernetunge Masters-turneringen i Roma sist uke vant 20-åringen 2.runde mot Nick Kyrgios og tapte etter en gjevn kamp mot Juan Martin del Potro som er ranket ni.

  Tennisproffen Casper Ruud
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 • Koepka vant PGA-mesterskapet

  Tittelforsvarer Brooks Koepka vant USAs PGA-mesterskap i golf søndag. Amerikaneren hadde en ledelse på sju slag før sisterunden, men rotet det nesten til før han vant med ett fattig slag foran verdenseneren Dustin Johnsen, som delte andreplassen med tre andre.

  Brooks Koepka
  Foto: Seth Wenig / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal