Algarve Cup 2018

 • Ny i landslagstroppen

  Aurora Mikalsen er en av fem nye spillere i den norske landslagstroppen i fotball som skal spille Algarve cup i Portugal, skriver Tidens Krav. Mikalsen, som opprinnelig kommer fra Clausenengen i Kristiansund, spiller nå for Kolbotn, og har fra før en rekke kamper på aldersbestemte landslag. Det norske laget skal møte Australia, Kina og Portugal i gruppespillet. Fra før er Cecilie Fiskerstrand og Guro Reiten tatt ut i den norske troppen.

 • Fiskerstrand og Reiten til Portugal

  Kvinnelandslagssjef i fotball, Martin Sjögren, har tatt ut 19 av de 23 spillerne i troppen til Algarve Cup i slutten av februar og starten av mars. Fra Møre og Romsdal er Cecilie Fiskerstrand og Guro Reiten (bildet), som begge spiller for LSK Kvinner, tatt ut i troppen. De fire siste spillerne blir tatt ut neste uke. Norge skal møte Australia, Kina og Portugal i gruppespillet.

  VM-kvalifisering kvinner, gruppe 3: NorgeNord-Irland.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Zucca: – VIF eller Frisk Asker

  Mats Zuccarello (31) røper overfor NTB at det bare er to klubber som er aktuelle om han noen gang skal spille hockey i Norge igjen.

  – Jeg er født og oppvokst og spilte for Vålerenga i hele barndommen, og Frisk ble springbrettet fra jeg gikk på videregående og fram til jeg dro til Sverige.

  Mats Zuccarello
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kamerun sparka Seedorf

  Kamerun sparka tysdag sin nederlandske landslagssjef, tidlegare stjernespelar Clarence Seedorf. Kamerun er regjerande Afrika-meister, men blei slått ut i åttedelsfinalen i årets meisterskap.

  Seedorf har hatt jobben berre sidan august i fjor.

  Seedorf
  Foto: Giorgio Perottino / Reuters
 • Blytung EM-start for jentelaget

  J19-landslaget fekk den verst tenkelege starten på EM med 0-5 mot Nederland i Glasgow. Nederland leia 2-0 etter fem minutt, og 4-0 ved pause etter to raske mål i slutten av omgangen.

  Norge møter Skottland fredag og Frankrike måndag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal