Algarve Cup 2015

 • Mykjåland med på siger

  Lene Mykjåland frå Kristiansand spelte andre omgang då det norske fotballandslaget slo Danmark 5-2 i Algarve cup. Norge enda dermed på 5. plass i landslagsturneringa.

 • Ny i landslagstroppen

  Andrine Stolsmo Hegerberg er ei av tre nye i den norske landslagstroppen til Algarve Cup i Portugal. Sunndalingen spelar til dagleg i svenske Kopparbergs/Göteborg FC. Noreg speler sin første kamp i turneringa mot USA onsdag kveld.

 • Mykjåland på landslaget

  Fotballspelar Lene Mykjåland frå Kristiansand er teken ut på det norske landslaget. Laget skal delta i Algarve cup i mars. Der møter dei USA, Island og Sveits.

 • Hegerberg på landslaget

  Ada Stalsmo Hegerberg fra Sunndalsøra, som til daglig spiller for den franske klubben Olympique Lyonnais, er tatt ut i troppen til det norske damelandslaget i fotball som skal delta i Algarve Cup i Portugal i mars. Norge skal møte USA, Island og Sveits i turneringa

Siste nytt

 • Borussia Dortmunds første serietap

  Bunnlaget Fortuna Düsseldorf påførte serieleder Borussia Dortmund sesongens første serietap og duket for ny spenning i gullkampen. Målscorerne var Dodi Lukebakio, før Jean Zimmer sørget for 2-0-seier.

  SOCCER-GERMANY-DUS-DOR/
  Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters
 • Zlatan forlenget med LA Galaxy

  Zlatan Ibrahimovic har signert en ny kontrakt med Los Angeles Galaxy og spiller for klubben i Major League Soccer også neste år. Den svenske 37-åringen signerte for Galaxy i mars etter å ha blitt fristilt av Manchester United.

  MLS Red Bulls Galaxy Soccer
  Foto: Chris Carlson / AP
 • Ingrid Syrstad Engen til Wolfsburg

  Ingrid Syrstad Engen har signert for Wolfsburg, melder VG. 20-åringen sier til avisen at hun har signert en kontrakt på to og et halvt år med den tyske toppklubben, men fram til sommerens VM leies hun tilbake til LSK Kvinner.

  Ingrid Syrstad Engen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal