Algarve Cup 2015

 • Mykjåland med på siger

  Lene Mykjåland frå Kristiansand spelte andre omgang då det norske fotballandslaget slo Danmark 5-2 i Algarve cup. Norge enda dermed på 5. plass i landslagsturneringa.

 • Ny i landslagstroppen

  Andrine Stolsmo Hegerberg er ei av tre nye i den norske landslagstroppen til Algarve Cup i Portugal. Sunndalingen spelar til dagleg i svenske Kopparbergs/Göteborg FC. Noreg speler sin første kamp i turneringa mot USA onsdag kveld.

 • Mykjåland på landslaget

  Fotballspelar Lene Mykjåland frå Kristiansand er teken ut på det norske landslaget. Laget skal delta i Algarve cup i mars. Der møter dei USA, Island og Sveits.

 • Hegerberg på landslaget

  Ada Stalsmo Hegerberg fra Sunndalsøra, som til daglig spiller for den franske klubben Olympique Lyonnais, er tatt ut i troppen til det norske damelandslaget i fotball som skal delta i Algarve Cup i Portugal i mars. Norge skal møte USA, Island og Sveits i turneringa

Siste nytt

 • Alex Ferguson tilbake på tribunen

  Sir Alex Ferguson kommer i dag til å være tilbake på Old Trafford for første gang, etter at han ble operert for hjerneblødning tidligere i år. United-legenden skal bli hedret i forbindelse med kampen mot Wolverhampton senere i dag.

  Laster Twitter-innhold
 • Zlatan åpner for Malmö-comeback

  Zlatan Ibrahimovic har gjort stor suksess i LA Galaxy siden han kom dit i vår. 36-åringen sier i et intervju med Calle Schulmann at det er ett trofé han savner, og at han har fått et tilbud fra Malmö.

  – De vil ha meg hjem, og vil at jeg skal avslutte karrieren der

  MLS Red Bulls Galaxy Soccer
  Foto: Chris Carlson / AP
 • Olsbu Røiseland vant NM i sprint

  Marte Olsbu vant sprinten på rulleskiskytings-NM på Gautefall. Hun hadde to bom på liggende skyting, mens det ble fullt hus på stående. 2. plassen gikk til Tiril Eckhoff, som hadde to bom på begge skytingene. Thekla Brun-Lie tok tredjeplassen.

  Marte Olsbu NM Gautefall
  Foto: Norges Skiskytterforbund

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: Sandviken - Arna-Bjørnar
Toppserien: Sandviken - Arna-Bjørnar
4-4-2 med Schau og Aune
E-sport: Counter-Strike GO, semifinale
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
VM hestesport: Kjøring: maraton
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien: Odd - Vålerenga
VM hestesport: kjøring, maraton