Hopp til innhold

Alfie Haaland ble ført bort av sikkerhetsvakter: – Var ikke fornøyde

En video av Alfie Haaland som gestikulerer mot Real Madrid-fansen har gått viralt. Han ble geleidet bort av sikkerhetsvakter, og sier selv at de måtte flytte seg på grunn av supporterne.

Alfie bortvist

– OK. Real Madrid var ikke fornøyde fordi vi feiret målet til Kevin De Bruyne. Utover det måtte vi flytte oss fordi Real Madrid-fansen ikke var fornøyde med 1–1.

Det skriver Alfie Haaland på Twitter dagen etter at sønnen Erling Braut Haaland og Manchester City spilte 1–1 mot Real Madrid på Santiago Bernabéu.

Erling Braut Haaland hadde en anonym dag på jobben, men Haaland senior har fått mye oppmerksomhet for en situasjon på tribunen. Flere videoer viser at Alfie Haaland gestikulerer til Real Madrid-supporterne rett nedenfor.

Den spanske avisen Marca beskriver det som «provoserende gester». Etter hvert kom det flere sikkerhetsvakter som geleidet Alfie Haaland bort. Det samme ble investor Øystein Stray Spetalen og Arne Fredly, som også var med ham i VIP-området.

Ifølge spanske medier ble de geleidet bort i andre omgang. Flere supportere hevder ifølge spanske medier at det også ble kastet peanøtter mot dem fra VIP-området.

I en ny Twitter-melding senere onsdag avviser Haaland det hele. I et svar til en tweet hvor påstanden om at han kastet peanøtter fremsettes, svarer han:

– Ok. Jeg gjorde ikke det. Det er ikke sant. Vi hadde litt god vennskapelig humor (banter) med Madrid-fansen. De var ikke glade for at City scoret. Typisk. Så vi måtte flytte oss 50 meter. Ingenting annet. Alle er glade. Vel, nesten ..., skriver Haaland.

Videoen kan du se øverst i saken.

Marca skriver at supporterne ropte «tulling» og «Haaland, homo» til Alfie & co.

NRK har vært i kontakt med Alfie Haaland, som foreløpig ikke ønsker å uttale seg. NRK har også forsøkt å komme i kontakt med Øystein Stray Spetalen, foreløpig uten hell.

Heller ikke Real Madrid har besvart NRKs henvendelser.

Storkampen i den spanske hovedstaden endte 1–1 etter scoringer fra Vinicius Junior og Kevin De Bruyne. Returoppgjøret spilles på Etihad i Manchester 17. mai.

Siste nytt

  • Højlund punkterte kampen – reddet Manchester United

    Danske Rasmus Højlund avgjorde for Manchester United da han satte 4–2 mot Sheffield United etter fremspill av Bruno Fernandes.

    Portugiseren ble kampens store spiller for de rødkledde vertene.

    Han utlignet til 2-2 fra straffemerket etter en time, og 20 minutter senere knallet han inn 3–2 fra distanse.

    Før hvilen sto Fernandes også for frisparket som et par trekk senere ga Manchester Uniteds første utligning.

    Hjemmelaget dominerte banespillet tungt og kom til flere store sjanser, men gikk likevel til pause på 1-1.

    En fæl feilpasning fra vertenes keeper André Onana ga Jayden Bogle muligheten til å snappe ballen, gå på løp og score fra skrått hold.

    Ledelsen varte ikke lenge. Sju minutter senere stusset Harry Maguire inn utligningen.

    Tidlig i 2.-omgangen ble Old Trafford-publikummet rystet igjen. Ben Brereton Diaz sørget for at det sto 1-2 på lystavla etter fine Sheffield United-kombinasjoner.

    Manchester United tok seg opp til 6.-plassen med onsdagens seier. Klubben har kun vunnet to av sine åtte siste kamper i Premier League.

    Helst sist ligger Sheffield United med sine 16 poeng fra 34 kamper. Dert er ti poeng opp til riktig side av nedrykksstreken. (NTB/NRK)

    Britain Soccer Premier League
    Foto: Dave Thompson / AP
  • Skaslien og Nedregotten videre i curling-VM

    Det norske ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin sjette kamp på rad da Sveits ble slått 6-5 den blandede parturneringen i curling-VM.

    Tidligere onsdag slo de Italia 7-4. Dermed topper duoen gruppe A sammen med Sveits og er klar for utslagsrundene allerede før siste kamp i grunnspillet.

    Torsdag venter Spania, som ligger sist i gruppe A.

    Det gjelder å komme seg blant de tre beste i gruppen. Vinneren går direkte til semifinalen, mens to de to neste skal ut i utslagsrunde mot toer- og treerlagene fra gruppe B.

    Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022. (NTB)

    Nedregotten og Skaslien
    Foto: LILLIAN SUWANRUMPHA / AFP
  • Kolstad tok første stikk i semifinalen mot Drammen

    Kolstad gikk hardt ut på vei mot 32-26-seier over Drammen i lagenes første semifinalekamp i håndballsluttspillet.

    Seriemesteren ledet med fem mål i egen hall før DHK noterte sitt første. Bortsett fra en kort periode tidlig i 2.-omgangen ble duellen aldri spennende og Kolstad vant med seks mål.

    Semifinalen spilles i best av tre oppgjør. Kolstad kan avgjøre serien med borteseier mandag.

    Den andre semifinalen er mellom Elverum og ØIF Arendal.

    Kolstad er regjerende sluttspillmester. Inntil fjorårets finaletap hadde Elverum vunnet turneringen ni ganger på rad. (NTB)

    REMA1000-ligaen: Kolstad-Elverum 29–28.
    Foto: Ole Martin Wold / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal