NRK Meny
Normal

Aksel mot VM-formen

Aksel Lund Svindal viste lovende takter på den siste treningsomgangen i utfor i alpin-VM.

Video God utfortrening av Aksel

Aksel Lund Svindal hadde en god trening fredag

- Det et var en helt annen "feeling" i dag. Det var et annet underlag og jeg hadde et annet set-up, så nå er jeg positiv, sa Aksel Lund Svindal til NRK.

Lund Svindal taklet forholdene i bakken bedre enn tidligere og hadde den tredje beste tiden. I motsetning til gårsdagens trening kjørte han også slik han skulle forbi alle portene. 28-åringen kjørte veldig bra i den første delen av løypa, gjorde noen små feil i midtpartiet, men tok igjen det meste av det tapte inn mot mål.

- Jeg håper det funker bra i morgen også, sa han videre.

Franske Adrien Theaux var raskest på dagens trening og kjørte bakken i Garmisch-Partenkirchen 10 hundredeler foran nordmannen. Didier Cuche fra Sveits hadde den neste beste tiden.

Christof Innerhofer som vant super G-gullet og som også var raskest på gårsdagens utfortrening, tok det rolig på fredagens trening og var hele 2,99 sekunder bak bestemann.

(saken fortsetter under)

Video 5b7a93de-8b61-498d-9d8b-fcbd4df7ce1c.jpg

Les også: – Det gikk skikkelig på tverke

Kjetil Jansrud kjørte veldig forsiktig og var hele 3,49 bak Theaux.

Siste nytt

 • Svenden får gå mixed-stafett

  Laget som får gå mixed-stafetten i skiskyting ble klart søndag kveld norsk tid. Det er følger (i alfabetisk rekkefølge): Johannes Thingnes Bø, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Marte Olsbu, Emil Hegle Svendsen.

  Morten og broren
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • Ny seier for Team Ulsrud

  I natt slo de Danmark før Team Ulsrud i ettermiddag knuste USA i den niende omgangen, med 8-5. Den muligheten fikk de etter en amerikansk kjempeblemme i 5. omgang. Med tre seiere er nå Norge på en delt fjerdeplass. Det er de fire beste som når en semifinale.

  OLYMPICS-2018-CURL-M-RR-USA-NOR/
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Årets første seier for Kristoff

  Alexander Kristoff tok sin første etappeseier for sesongen da vant spurten på den siste etappen av rittet Tour of Oman for tredje gang på rad søndag.

  Kristoff
  Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang