NRK Meny
Normal

Aksel mot VM-formen

Aksel Lund Svindal viste lovende takter på den siste treningsomgangen i utfor i alpin-VM.

Video God utfortrening av Aksel

Aksel Lund Svindal hadde en god trening fredag

- Det et var en helt annen "feeling" i dag. Det var et annet underlag og jeg hadde et annet set-up, så nå er jeg positiv, sa Aksel Lund Svindal til NRK.

Lund Svindal taklet forholdene i bakken bedre enn tidligere og hadde den tredje beste tiden. I motsetning til gårsdagens trening kjørte han også slik han skulle forbi alle portene. 28-åringen kjørte veldig bra i den første delen av løypa, gjorde noen små feil i midtpartiet, men tok igjen det meste av det tapte inn mot mål.

- Jeg håper det funker bra i morgen også, sa han videre.

Franske Adrien Theaux var raskest på dagens trening og kjørte bakken i Garmisch-Partenkirchen 10 hundredeler foran nordmannen. Didier Cuche fra Sveits hadde den neste beste tiden.

Christof Innerhofer som vant super G-gullet og som også var raskest på gårsdagens utfortrening, tok det rolig på fredagens trening og var hele 2,99 sekunder bak bestemann.

(saken fortsetter under)

Video 5b7a93de-8b61-498d-9d8b-fcbd4df7ce1c.jpg

Les også: – Det gikk skikkelig på tverke

Kjetil Jansrud kjørte veldig forsiktig og var hele 3,49 bak Theaux.

Siste nytt

 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Granerud på pallen

  Halvor Egner Granerud hoppet seg opp til 3.-plassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix. Polen-stjernen Kamil Stoch vant på hjemmebane. Robert Johansson var nest best blant de norske i Wisla

  Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis