Aksel mot VM-formen

Aksel Lund Svindal viste lovende takter på den siste treningsomgangen i utfor i alpin-VM.

Video God utfortrening av Aksel

Aksel Lund Svindal hadde en god trening fredag

- Det et var en helt annen "feeling" i dag. Det var et annet underlag og jeg hadde et annet set-up, så nå er jeg positiv, sa Aksel Lund Svindal til NRK.

Lund Svindal taklet forholdene i bakken bedre enn tidligere og hadde den tredje beste tiden. I motsetning til gårsdagens trening kjørte han også slik han skulle forbi alle portene. 28-åringen kjørte veldig bra i den første delen av løypa, gjorde noen små feil i midtpartiet, men tok igjen det meste av det tapte inn mot mål.

- Jeg håper det funker bra i morgen også, sa han videre.

Franske Adrien Theaux var raskest på dagens trening og kjørte bakken i Garmisch-Partenkirchen 10 hundredeler foran nordmannen. Didier Cuche fra Sveits hadde den neste beste tiden.

Christof Innerhofer som vant super G-gullet og som også var raskest på gårsdagens utfortrening, tok det rolig på fredagens trening og var hele 2,99 sekunder bak bestemann.

(saken fortsetter under)

Video 5b7a93de-8b61-498d-9d8b-fcbd4df7ce1c.jpg

Les også: – Det gikk skikkelig på tverke

Kjetil Jansrud kjørte veldig forsiktig og var hele 3,49 bak Theaux.

Siste nytt

 • Utsatte kamp etter skyting

  Mandagens NHL-kamp mellom Minnesota Wild og St. Louis Blues er utsatt som følge av at politiet i helgen skjøt en svart mann i en forstad til Minneapolis.

  Det opplyser Wild, klubben til den norske ishockeystjernen Mats Zuccarello, mandag kveld norsk tid.

  «Av respekt for den hjerteskjærende episoden som oppsto i Brooklyn Center i går, er kveldens Minnesota Wild-kamp utsatt», heter det i en uttalelse.

  Kampen har allerede fått ny dato. Den skal spilles 12. mai.

  Også baseballkampen mellom Minnesota Twins og Boston Red Sox ble mandag utsatt. Major League Baseball bekrefter beslutningen.

 • Annullering skapte VAR-forvirring

  West Bromwich slo Southampton 3-0 i Premier League mandag, men et annullert mål i første omgang stjal mye av oppmerksomheten.

  Situasjonen som havnet i søkelyset oppsto etter bare fire minutters spill. Da trodde Mbaye Diagne at han hadde gitt West Brom ledelsen etter forarbeid av Darnell Furlong.

  Assistentdommeren hadde imidlertid løftet flagget og markerte for offside. TV-bildene viste at den avgjørelsen var mer enn tvilsom.

  Den som ventet på at VAR-dommerne skulle godkjenne målet, ble imidlertid skuffet. Ifølge Sky Sports kunne ikke VAR «trekke noen definitiv linje» som sikkert kunne fastslå om Diagne var i offside. Årsaken var at en annen West Brom-spiller blokkerte kameravinkelen.

  Målet forble dermed annullert.

  West Bromwich Albion's Senegalese striker Mbaye Diagne (C) heads past Southampton's English goalkeeper Fraser Forster (L)
  Foto: Michael Steele / AFP
 • Jarstein på bedringens vei

  Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er i bedring etter å ha vært koronasyk. Hvordan fotballprofilen ble smittet er helt uvisst.

  Det opplyser landslagslege Ola Sand til Dagbladet.

  – Han har vært litt sykere enn mange andre som har fått lette symptomer. Men nå er han på bedringens vei, sier han til avisen.

  Jarstein avga positiv virustest etter at han returnerte til klubblaget Hertha Berlin i kjølvannet av den siste landslagssamlingen.

  Jarstein
  Foto: Donovan Torres

Sendeplan

Kl. Program Kanal