Aksel ikke blant de ti beste

Aksel Lund Svindal greide ikke å kjøre seg inn blant de ti beste i første omgang av storslalåmrennet i Kranjska Gora.

Aksel Lund Svindal
Foto: MICHAEL PROBST / AP

Nordmannen ligger på en 15. plass.

Han ligger 1,06 sekunder bak ledende Didier Cuche. Cuche leder med tiden 1.07,10. Det er likevel jevnt i toppen, og med en god annen omgang har Lund Svindal gode muligheter til å avansere.

Kjetil Jansrud kjørte inn 1,24 sekunder bak Cuche. For Truls Ove Karlsen gikk det ikke like bra. Han kom inn på 1.09,52 og kom ikke videre til finalen.

Video nsps_upload_2009_2_28_9_43_21_803.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

VIDEO: Se Aksels løp i 1. omgang her!

Siste nytt

 • Newcastle-stjerner ut med skade

  Newcastle må klare seg uten Miguel Almirón og Allan Saint-Maximin de neste ukene. Det er et hardt slag i Premier League-klubbens kamp for å unngå nedrykk.

  Det opplyser Newcastle på sine nettsider tirsdag.

  Almirón og Saint-Maximin måtte forlate banen i lørdagens 1-1-oppgjør mot Wolves i Premier League. Paraguayaneren Almirón pådro seg en kneskade og ble byttet ut til pause, mens Saint-Maximin fikk en kjenning i lysken og var ferdigspilt tidlig i den andre omgangen.

  Allan Saint-Maximin
  Foto: Alex Pantling / AP
 • Tromsø hentet spiss fra HamKam

  Måltyven Moses Ebiye forlater HamKam til fordel for Tromsø foran den kommende fotballsesongen.

  Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. Ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen.

  Moses startet forrige sesong i Lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til HamKam i fjor sommer. Totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.

  qzjdEV7UE7M
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Norsk bronse i junior-VM

  Juni Arnekleiv gikk inn til bronse på kvinnenes sprint i junior-VM i skiskyting tirsdag. Gullet gikk til sveitiske Amy Baserga.

  Arnekleiv var feilfri på liggende skyting, men måtte ut i strafferunden etter den stående skytingen i østerrikske Obertilliach. Hun hadde vært rask i løypa, men måtte gi tapt med over 14 sekunder til sveitsiske Baserga på den siste sløyfen.

  Baserga var feilfri på standplass og endte 22,9 sekunder foran Arnekleiv. Også italienske Rebecca Passler gikk foran den norske utøveren med marginale 0,7 sekunder.

  Juni Arnekleiv
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal