Hopp til innhold

Siste nytt

 • Bayern Münchens Gnabry med armbrudd – må opereres

  Bayern Münchens Serge Gnabry (28) må belage seg på flere ukers skadepause etter å ha brukket armen.

  Det skjedde da Bayern München spilte og slo Preussen Münster i den tyske cupen tirsdag kveld, skriver Bayern München på klubbens hjemmeside.

  Den tyske landslagsspissen må igjennom en operasjon allerede onsdag. Det ble klart da han ble røntgenundersøkt mens lagkameratene fortsatt var opptatt med kampen.

  – Det er bittert for ham personlig, men også for oss. Han er en viktig spiller for laget og en sterk personlighet, sa Bayern Münchens trener Thomas Tuchel. (NTB)

  Germany Soccer Cup
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Spansk landslagssjef tror hun får fortsette tross kaos

  Montse Tome føler seg trygg på at hun får beholde stillingen som trener for Spanias kvinnelandslag i fotball.

  Til tross for en mektig forsuret stemning og trusler om boikott av landslaget har de spanske VM-vinnerne imponert på banen etter VM-gullet i sommer. I de to spilte kampene i nasjonsligaen ble det først 3-2-seier borte over Sverige, og tirsdag trillet de inn til 5–0 over Sveits på hjemmebane i Cordoba.

  Det har ikke vært noen selvfølge at det skulle bli slik. Før Sverige-kampen var det en lang rekke spillere som signaliserte at de ikke ville spille for landslaget før det kom endringer i Spanias fotballforbund.

  Det skjedde i etterkant av at den nå avgåtte fotballpresidenten Luis Rubiales kysset spilleren Jennifer Hermoso på munnen da pokalene ble delt ut etter at VM-gullet var sikret i sommer.

  Monte Tome tok mange av boikottspillerne på sengen da hun likevel tok ut mange av dem til den nevnte kampen mot Sverige.

  Spillerboikotten ble avblåst fra de aller fleste av spillerne da Spanias fotballforbund (Rfef) sa at det ville komme umiddelbare og dyptgående endringer i strukturen til forbundet.

  Etter kampen mot Sveits beskrev hun den siste uken som «atypisk».

  – Spillerne har vært 100 prosent profesjonelle. Nå skal vi nyte denne seieren og møte sterke opp til den neste samlingen, sa Tome på spørsmålet på om hun følte at hun hadde spillernes tillit. (NTB)

  Spain Women's Team Soccer
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Norske Emil Lilleberg fikk sjansen i NHL-oppkjøringen – Zucca ikke på isen

  Emil Martinsen Lilleberg (22) fikk 17.23 minutter på isen for Tampa Bay Lightning i 2-5-tapet mot Carolina Hurricanes i NHL-oppkjøringen natt til onsdag.

  Lilleberg ble notert for minus to i målprotokollen. Det blir spennende å se om han får sjansen i flere treningskamper før sesongen starter 10. oktober.

  Forsvarsspilleren Lilleberg fra Sarpsborg kom fra Oskarshamn i svensk hockey til Florida-klubben på en toårskontrakt i juni. Lilleberg var med for Norge i VM i Latvia i mai.

  Mats Zuccarello var ikke i troppen da Minnesota Wild røk 1-6 på borteis for Dallas Stars i en oppkjøringskamp til NHL-sesongen natt til onsdag.

  Nordmannen var heller ikke med i den første treningskampen da Colorado Avalanche ble slått 4-3.

  Joe Pavelski scoret det eneste målet for Minnesota Wild. Jevgenij Dadonov ble tomålsscorer for Dallas Stars. (NTB)

  Ishockey, treningskamp: Norge-Frankrike
  Foto: Frederik Ringnes / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Harviken oppløst i tårer etter å ha blitt «syndebukk» 00:58
Neste