Siste nytt

 • Salter løypene før 10-kilometeren

  Arrangøren i ski-VM har besluttet å salte deler av løypa kvinnene skal gå tirsdag. Ifølge juryen skal det saltes på Zimmeroy og på toppen av Burgstall. De vil bestemme hva som gjøres med sprintdelen og inne på stadion senere.

  På en pressekonferanse mandag var ikke Norges trener Ole Morten Iversen veldig bekymret for hvordan løypeforholdene skulle utvikle seg.

  – Det er sånn at det blir litt bløtere og løsere utover dagen uansett. Men innenfor starten for damer tror jeg ikke det har så voldsomt mye å si, sa han da.

  De norske løperne er ikke blant de første som får velge startnummer, da de ikke har deltatt i mange renn og plukket nok verdenscuppoeng i årets sesong.

  7IZxdBwC9sg
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Stabæk-spiller røk korsbåndet

  Stabæk-spiller Luc Kassi røk korsbåndet under en internkamp sist lørdag og går glipp av den kommende fotballsesongen.

  Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag.

  Den ivorianske midtbanespilleren pådro seg skaden i en internkamp på Nadderud i helgen.

  Eliteserien fotball Stabæk - Start
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Skjønsberg inn i landslaget

  Tidligere Stabæk-spiller Morten Morisbak Skjønsberg er ansatt som ny medieansvarlig for herrelandslaget i fotball.

  Han har inntil nylig vært ekspert for NRK, ved siden av å ha jobb som kommunikasjonsrådgiver i Statens Arbeidsmiljøinstitutt.

  Tidligere har Skjønsberg vært kaptein i Stabæk, hvor han fikk nærmere 400 kamper, og han har én landskamp for Norge. I tillegg har han spilt tre sesonger i svenske Norrköping.

  – Det blir gøy å få jobbe tett med gutta som jeg tidligere sparket på skinnleggen, en talentfull gjeng med mange sterke personligheter. Og så blir det et privilegium å få jobbe med kommunikasjon i NFF, samt samarbeide med alle i forbundet som står på hver eneste dag med å tilrettelegge fotballaktiviteter for over 270 000 medlemmer, sier Morten Skjønsberg.

  Morten Skjønsberg, NRKs fotballekspert
  Foto: NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal