Normal

Kritisk tap for «Zucca»: – Surt

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers har kniven på strupen etter å ha tapt sin tredje kamp mot Washington Capitals.

Zucca

Mats Zuccarello Aasen klarte ikke å hindre Rangers-tap i natt.

Foto: Höök, Pontus / NTB scanpix

Tortorella

New York Rangers-trener John Tortorella tror laget hans kan slå tilbake nok en gang.

Foto: Joel Auerbach / Afp

– Dette var kjedelig. Halve matchen spiller vi knallbra, men så tar de over og får en heldig sprett på slutten. Det er surt, sier Aasen til Nettavisen etter 1-2-tapet.

Nordmannen var på isen da Brian Boyle sendte gjestene i ledelsen, men Washingtons Joel Ward slo tilbake i 2. periode.

Optimistisk Rangers-trener

9.24 minutter ut i overtiden sørget Mike Ribeiro for at Rangers er nødt til å vinne neste kamp for å ha mulighet til å avansere i best-av-syv-serien.

– Jeg vurderer det ikke som en utslagskamp. Vi skal prøve å vinne en kamp, og jeg vil ikke bruke det ordet. Vi har slått tilbake tidligere, sier Rangers-trener John Tortorella til New York Daily News.

Før fredagens kamp hadde New York-laget utlignet til 2-2 i kamper etter å ha ligget under 0-2.

Stjernespiller skadet

Men denne gangen kan det bli hakket vanskeligere å slå tilbake: Rangers er kanskje nødt til å klare seg uten stjerneløper Ryane Clowe i søndagens returoppgjør.

Clowe måtte forlate isen i 1. periode, og det er fortsatt usikkert hvor alvorlig skaden er, ifølge New York Daily News.

– Vi må fortsette å være positive og tro på at vi kan klare det, sier Rangers-keeper Henrik Lundqvist til Sports Illustrated.

Siste nytt

 • Keita snudde til seier

  Aboubakar Keita stod for 3-2-målet i det 87. minutt da Stabæk tok tre viktige poeng Ranheim på Nadderud. Mads Reginiussen scoret begge Ranheims mål, mens Franck Boli scoret to for Stabæk.

  Aboubakar Keita
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Håland scoret sitt 10.

  Erling Håland (18) kom opp i tosifret antall seriemål da han ga Molde ledelsen i 2-1-seieren borte mot Strømsgodset. MFK tok med det over bronseplassen, siden Haugesund tapte 1-2 borte mot Kristianseund.

  Eliteserien fotball, menn: Strømsgodset - Molde
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Første borteseier siden 2015

  Start hadde ikke vunnet på bortebane siden mai i 2015, men snudde fra 0-1 til 2-1 mot Bodø/Glimt. Philip Zinckernagel sendte Glimt foran etter 70 minutter. Elliot Käck utlignet for Start, og Mathias Bringaker scoret seiersmålet fem minutter før slutt.

  Start - Bodø/Glimt
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
E-sport: Counter-Strike GO