«Zucca» og Rangers utspilt på hjemmebane: – Total katastrofe

Mats Zuccarello Aasen (27) og New York Rangers gikk på et sjeldent stort tap på hjemmebane mot Tampa Bay Lightning.

En utspilt Henrik Lundquist (liggende) var ikke konge på egen is natt til tirsdag da Ryan Callahan gjestet Madison Square Garden for første gang etter at han forlot New York Rangers forrige sesong.

Zucca mot Lightning

Zuccarello var blant Rangers' beste i hjemmetapet mot Lightning

– Bortsett fra starten på de to første periodene var alt en total katastrofe.

Rangers' trener Alain Vigneault var ikke nådig i sin dom etter å ha tapt 1-5 på hjemmebane i Madison Square Garden, ifølge NY Post.

Mats Zuccarello Aasen fikk 17 minutter på isen, men endte med kun ett skudd og ingen målpoeng i kampen natt til tirsdag.

Rangers presterte sesongverste hva angår antall skudd og imponerte ingen på egen is.

Callahans drømmekveld

Det var knyttet spenning til hjemkomsten for hele tre tidligere New York Rangers-spillere – blant annet tidligere Rangers-kaptein Ryan Callahan som ble byttet bort forrige sesong.

Callahan var kaptein i tre sesonger for New York-klubben, men ble byttet bort mot tidligere Lightnings-kaptein Martin St. Louis.

Callahan skulle markere seg med to mål i første kamp i Madison Square Garden etter at han byttet klubb. Martin St. Louis derimot var ikke like heldig, selv om han sto for Rangers eneste mål.

– Man vet man ikke kommer til å vinne alle kamper. Man kan leve med å tape en kamp hvis man spilte godt, men jeg kan ikke skjønne hvordan vi kan leve med denne, sa St. Louis til newsday.com etter kampen.

Laster Twitter-innhold

Zuccarello blant lagets beste

Selv om Rangers spilte dårlig til tider, var Zuccarello blant hjemmelagets bedre spillere.

Han sørget for å få flere Lightning-spillere utvist og var ikke på isen da noen av baklengsmålene gikk inn.

Han kunne i tillegg notere fire «hits», eller vinnende taklinger – flest på hele Rangers.

Etter å ha hatt en ujevn sesongåpning ligger Rangers og Zuccarello på fjerdeplass i sin avdeling etter å ha samlet sammen 18 poeng på 18 kamper.

Foreløpig er de ikke på en sikker plass for å nå sluttspill, men med et grunnspill som går over 82 kamper er det mer enn nok tid for Rangers til å stabilisere formen.

• Højlund punkterte kampen – reddet Manchester United

Danske Rasmus Højlund avgjorde for Manchester United da han satte 4–2 mot Sheffield United etter fremspill av Bruno Fernandes.

Portugiseren ble kampens store spiller for de rødkledde vertene.

Han utlignet til 2-2 fra straffemerket etter en time, og 20 minutter senere knallet han inn 3–2 fra distanse.

Før hvilen sto Fernandes også for frisparket som et par trekk senere ga Manchester Uniteds første utligning.

Hjemmelaget dominerte banespillet tungt og kom til flere store sjanser, men gikk likevel til pause på 1-1.

En fæl feilpasning fra vertenes keeper André Onana ga Jayden Bogle muligheten til å snappe ballen, gå på løp og score fra skrått hold.

Ledelsen varte ikke lenge. Sju minutter senere stusset Harry Maguire inn utligningen.

Tidlig i 2.-omgangen ble Old Trafford-publikummet rystet igjen. Ben Brereton Diaz sørget for at det sto 1-2 på lystavla etter fine Sheffield United-kombinasjoner.

Manchester United tok seg opp til 6.-plassen med onsdagens seier. Klubben har kun vunnet to av sine åtte siste kamper i Premier League.

Helst sist ligger Sheffield United med sine 16 poeng fra 34 kamper. Dert er ti poeng opp til riktig side av nedrykksstreken. (NTB/NRK)

Britain Soccer Premier League
  • Skaslien og Nedregotten videre i curling-VM

Det norske ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin sjette kamp på rad da Sveits ble slått 6-5 den blandede parturneringen i curling-VM.

Tidligere onsdag slo de Italia 7-4. Dermed topper duoen gruppe A sammen med Sveits og er klar for utslagsrundene allerede før siste kamp i grunnspillet.

Torsdag venter Spania, som ligger sist i gruppe A.

Det gjelder å komme seg blant de tre beste i gruppen. Vinneren går direkte til semifinalen, mens to de to neste skal ut i utslagsrunde mot toer- og treerlagene fra gruppe B.

Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022. (NTB)

Nedregotten og Skaslien
  • Kolstad tok første stikk i semifinalen mot Drammen

Kolstad gikk hardt ut på vei mot 32-26-seier over Drammen i lagenes første semifinalekamp i håndballsluttspillet.

Seriemesteren ledet med fem mål i egen hall før DHK noterte sitt første. Bortsett fra en kort periode tidlig i 2.-omgangen ble duellen aldri spennende og Kolstad vant med seks mål.

Semifinalen spilles i best av tre oppgjør. Kolstad kan avgjøre serien med borteseier mandag.

Den andre semifinalen er mellom Elverum og ØIF Arendal.

Kolstad er regjerende sluttspillmester. Inntil fjorårets finaletap hadde Elverum vunnet turneringen ni ganger på rad. (NTB)

REMA1000-ligaen: Kolstad-Elverum 29–28.