«Zucca» blir i Rangers

Det ser ut til at Mats Zuccarello Aasen har blitt enig med New York Rangers om fire nye år i klubben.

Mats Zuccarello

BLIR: Alt tyder på at Mats Zuccarello Aasen forlenger kontrakten med New York Rangers.

Foto: JASON FRANSON / Ap

Kun detaljer gjenstår før «Zucca» er enig med New York Rangers om ny kontrakt verdt 18 millioner dollar, noe som tilsvarer omtrent 137 millioner norske kroner.

Det melder The New York Daily News natt til mandag norsk tid.

Ifølge avisen skal 27-åringen ha blitt enige med klubben om en kontraktforlengelse på fire nye år, tilsvarende 4,5 millioner dollar i året.

ESPN skriver at Zuccarello Aasen skal ha gått med på lette på lønnskravet for å sikre seg fire nye år i klubben. Han skal opprinnelig ha ønsket en årslønn på over 5 millioner dollar.

Også flere amerikanske sportsjournalister skriver på Twitter at nordmannen forlenger kontrakten med New York-klubben:

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Hevdet han var på vei bort

I fjor sommer signerte Zuccarello Aasen en ettårsavtale med New York Rangers verdt drøyt 21 millioner kroner. I helgen ble det spekulert i om New York kom til å bytte bort nordmannen.

– Jeg har gjort det veldig klart at jeg er en stor fan av Mats. Jeg krysser fingrene for at spilleren og klubben blir enige. Når det er sagt, vet jeg at Glen Sather (sportsdirektør journ.anm.) er villig til å bytte bort hvem som helst om han mener det er til beste for klubben, sa trener Alain Vigneault til nhl.com

Ifølge ESPN skal avtalen ha falt på plass søndag etter at forhandlingene ble gjenopptatt.

Overgangsvinduet stenger mandag 2. mars klokken 21.00 norsk tid.

NHL/ NHL: New York Rangers at Pittsburgh Penguins

SPILT BRA: Zuccarello Aasen har vært veldig viktig for Rangers denne sesongen. Her feirer han etter å ha scoret et mål mot Pittsburgh Penguins i januar.

Foto: Charles LeClaire / Reuters

Ønsket en lengre avtale

Mats Zuccarello Aasen har hatt et ønske om å få til en lengre avtale med NHL-klubben.

– Rangers er mitt lag, det er her jeg alltid har vært i NHL-karrieren har vært og her jeg vil bli, sa Zuccarello Aasen i et tidligere intervju med NRK.no.

Natt til søndag norsk tid tapte Zuccarello Aasen og New York Rangers borte mot Philadelphia Flyers. I forkant av kampen tok Zuccarello Aasen ryktene om at han var på vei bort, med knusende ro:

– Jeg prøver å ikke tenke på det andre. Jeg skal jobbe hardt i kveld og gjøre det jeg kan for at vi vinner. Dette er laget mitt, sa Zuccarello til den offisielle nettsiden i forkant av kampen.

Siste nytt

 • Hauger økte sammenlagtledelsen

  Dennis Hauger fortsetter storkjøringen i Formel 3. Nordmannen kjørte seg opp fra åttende startposisjon inn til femteplass på dagens andre race, tilsvarende som i det første.

  Med det økte Hauger ledelsen i sammendraget ned til lagkamerat Olli Caldwell. Hauger leder nå Formel 3 med 45 poeng.

  Dennis Hauger
  Foto: Lluis Gene / AFP
 • Eiking på sjuende i sykkelklassiker

  Odd Christian Eiking kjørte inn til en sterk sjuendeplass i sykkelklassikeren Clásica San Sebastian lørdag. Neilson Powless vant spurten.

  Tre ryttere kom alene til mål og kjempet om seieren, og i spurten var amerikaneren best foran Matej Mohoric og danske Mikkel Honoré.

  Trioen brøt seg løs fra hovedfeltet drøyt 30 kilometer før mål, sammen med Lorenzo Rota, men etter en velt ble spanjolen frakjørt.

  Eiking bet godt fra seg i klassikeren, og kom i mål sammen med en liten gruppe som var 1.04 minutt bak vinneren. Nordmannen ble nummer sju, mellom meritterte ryttere som Julian Alaphilippe og Jonas Vingegaard. (NTB)

  Arctic Race of Norway 2019: 4. Etappe: L¯dingen - Narvik (165,5 km)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Hamilton best i kvalifiseringen

  Lewis Hamilton tok et nytt stikk i kampen om VM-tittelen da han sikret seg beste startposisjon i Ungarns Grand Prix. VM-rival Max Verstappen ble treer.

  De to formel-1-stjernene har kranglet i pressen siden Silverstone-løpet tidligere i juli, da Hamilton vant og Verstappen endte på sykehuset. Verstappen har nå bare åtte poengs ledelse i kampen om VM-tittelen.

  I kvalifiseringen til Ungarns Grand Prix var Hamilton best igjen, foran lagkamerat i Mercedes Valtteri Bottas. Verstappen kjørte inn til tredjeplass. Selve VM-løpet går søndag. (NTB)

  Hungary F1 GP Auto Racing
  Foto: David W Cerny / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal