NRK Meny
Normal

«Zucca» blir i Rangers

Det ser ut til at Mats Zuccarello Aasen har blitt enig med New York Rangers om fire nye år i klubben.

Mats Zuccarello

BLIR: Alt tyder på at Mats Zuccarello Aasen forlenger kontrakten med New York Rangers.

Foto: JASON FRANSON / Ap

Kun detaljer gjenstår før «Zucca» er enig med New York Rangers om ny kontrakt verdt 18 millioner dollar, noe som tilsvarer omtrent 137 millioner norske kroner.

Det melder The New York Daily News natt til mandag norsk tid.

Ifølge avisen skal 27-åringen ha blitt enige med klubben om en kontraktforlengelse på fire nye år, tilsvarende 4,5 millioner dollar i året.

ESPN skriver at Zuccarello Aasen skal ha gått med på lette på lønnskravet for å sikre seg fire nye år i klubben. Han skal opprinnelig ha ønsket en årslønn på over 5 millioner dollar.

Også flere amerikanske sportsjournalister skriver på Twitter at nordmannen forlenger kontrakten med New York-klubben:

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Hevdet han var på vei bort

I fjor sommer signerte Zuccarello Aasen en ettårsavtale med New York Rangers verdt drøyt 21 millioner kroner. I helgen ble det spekulert i om New York kom til å bytte bort nordmannen.

– Jeg har gjort det veldig klart at jeg er en stor fan av Mats. Jeg krysser fingrene for at spilleren og klubben blir enige. Når det er sagt, vet jeg at Glen Sather (sportsdirektør journ.anm.) er villig til å bytte bort hvem som helst om han mener det er til beste for klubben, sa trener Alain Vigneault til nhl.com

Ifølge ESPN skal avtalen ha falt på plass søndag etter at forhandlingene ble gjenopptatt.

Overgangsvinduet stenger mandag 2. mars klokken 21.00 norsk tid.

NHL/ NHL: New York Rangers at Pittsburgh Penguins

SPILT BRA: Zuccarello Aasen har vært veldig viktig for Rangers denne sesongen. Her feirer han etter å ha scoret et mål mot Pittsburgh Penguins i januar.

Foto: Charles LeClaire / Reuters

Ønsket en lengre avtale

Mats Zuccarello Aasen har hatt et ønske om å få til en lengre avtale med NHL-klubben.

– Rangers er mitt lag, det er her jeg alltid har vært i NHL-karrieren har vært og her jeg vil bli, sa Zuccarello Aasen i et tidligere intervju med NRK.no.

Natt til søndag norsk tid tapte Zuccarello Aasen og New York Rangers borte mot Philadelphia Flyers. I forkant av kampen tok Zuccarello Aasen ryktene om at han var på vei bort, med knusende ro:

– Jeg prøver å ikke tenke på det andre. Jeg skal jobbe hardt i kveld og gjøre det jeg kan for at vi vinner. Dette er laget mitt, sa Zuccarello til den offisielle nettsiden i forkant av kampen.

Siste nytt

 • Topptrioen vann i 1. div.

  Alle fire topplaga vann i 1. divisjon søndag, og AaFK leier med fire poeng på Sogndal og Mjøndalen. I botnen passerte Florø Strømmen.

  Resultat: HamKam - Sogndal 1-3, Florø - Jerv 3-2, Levanger - Mjøndalen 0-4, Notodden - Kongsvinger 1-2, Sandnes Ulf - Aalesund 1-2, Strømmen - Tromsdalen 1-3, Åsane - Ull/Kisa 1-5.

 • Svenskene beskyldt for spionasje

  En svensk trener ble kastet ut av stadion da han fulgte Sør-Korea under deres VM-treningsleir i Østerrike. Nå beskyldes Sverige for urent spill og spionasje.

  Den svenske landslagssjefen Janne Andersson sier at en i trenerapparatet skulle følge sørkoreanernes trening, men at han ikke var klar over at treningen var lukket.

  – Treneren forlot stadion da han ble bedt om å gå, men fulgte treningen fra litt lenger distanse, sier svensken, ifølge AP.

  Janne Andersson
  Foto: Dimitar Dilkoff / AFP
 • FIFA fornøyd med VAR-debuten i VM

  Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har uttalt at det er fornøyd med videodømmingsverktøyet VARs første avgjørelser i VM.

  En talsmann uttalte søndag at forbundet er «svært fornøyd» med hvilke avgjørelser som ble tatt dagen i forveien.

  – Alt gikk som det skulle gjøre. Vi håper det fortsetter på denne måten, fortsatte talsmannen.

  TOPSHOT-FBL-WC-2018-MATCH5-FRA-AUS
  Foto: LUIS ACOSTA / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal