City senket «uslåelige» Liverpool : – Tittelkampen vidåpen

Manchester City er nå bare fire poeng bak serielederne.

AVGJØRELSEN: Leroy Sané ble matchvinner med denne scoringen.

Laster innhold, vennligst vent..

– Nå er tittelkampen vidåpen igjen, sa TV 2-ekspert og tidligere landslagsspiller Brede Hangeland da dommer Anthony Taylor blåste av toppoppgjøret i Manchester.

Leroy Sané ble matchvinner for hjemmelaget med sin scoring knappe 20 minutter før slutt.

Det var tidligere Liverpool-spiller Raheem Sterling som mottok ballen i mellomrommet. Etter først å ha vendt opp, spilte han ballen videre til sin tyske lagkamerat, som med strak vrist dunket ballen i mål via stolpen.

– Det var en forrykende kamp. Den var ikke fantastisk kvalitetsmessig, men det var øyeblikk med kvalitet. Det er så utrolig lite som skiller, oppsummerte Hangeland.

Mållinjeteknologi i aksjon

I den første omgangen måtte mållinjeteknologien i aksjon på Manchester Citys hjemmebane.

Sadio Mané kom alene med Ederson. Liverpool-angriperen pirket ballen forbi City-keeperen, men ballen gikk i stolpen og ut.

John Stones skulle hatt en smal sak med å klarere ballen, men slo den rett i sin egen keeper. Den engelske midtstopperen rakk akkurat å rydde opp i sin egen feil, men ballen var da kun få millimeter fra å passere streken.

– Vi var uheldige i de avgjørende øyeblikkene. Litt mer uheldige enn City, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp i et intervju med Sky Sports som ble vist på TV 2 etter kampen.

KJEMPESJANSE: Her får Stones akkurat ryddet unna på streken.

Først da det bare var fem minutter som gjenstod av første omgang, skulle ballen passere streken.

Bernardo Silva slo inn fra høyre. Inne i feltet kom Sergio Agüero seg foran Dejan Lovren. Argentineren dempet ballen og hamret den opp i nettaket.

1-0: Sergio Agüero gir Manchester City ledelsen.

Utlignet etter praktangrep

20 minutter ut i den andre omgangen utlignet gjestene.

Høyreback Trent Alexander-Arnold løftet ballen inn i feltet, hvor venstreback Andrew Robertson hadde stormet inn. Skotten løftet ballen over hodet på Stones til Roberto Firmino, som hadde en enkel jobb med å styre ballen i det åpne målet.

1-1: Firmino styrer ballen i mål etter pasning fra back til back.

Det holdt i knappe ti minutter for bortelaget. Da dunket Sané inn avgjørelsen for hjemmelaget.

– Vi var fantastiske. Jeg er så glad for at vi vant og for at vi nå har redusert avstanden opp til Liverpool, sa Manchester City-manager Pep Guardiola i et intervju vist på TV 2.

Nå kan alt skje, sa Guardiola.

Manchester City er nå fire poeng bak Liverpool i tittelkampen.

Siste nytt

 • Tokmac sikret gull med scoring

  Tokmac Nguen scoret da Ferencváros slo Ujpest 3-0 i ungarsk eliteserie fotball tirsdag. Seieren betyr at Budapest-klubben er seriemester igjen, melder NTB. Scoringen var Tokmacs niende for sesongen, men den første på tre måneder. Den norske landslagsspilleren (debuterte under VM-kvalifiseringen i mars) scoret 2-0-målet i det 30. minutt.

  Tokmac Nguen
  Foto: Bernadett Szabo / Reuters
 • Mol og Sørum tilbake med seier

  Sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum var ustoppelige i finalen og vant verdensserieturneringen i Cancún, melder NTB. Qatar-paret Cherif Samba og Ahmed Tijan ble slått 21-19 og 22-20.

  Dermed viste den norske duoen at de er OL-favoritter, og kanskje Norges største gullhåp i Tokyo, selv etter en konkurransepause på nesten to år. Og det til tross for at Mol har slitt med en langvarig hofteskade.

  – De andre vil alltid se på oss som favoritter. Men vi vet hva vi har vært igjennom det siste halve året, så for oss er det en stor bonus å være i finalen. Det er helt utrolig at vi er her igjen. Det virker nesten som det bare er å spille turneringer for oss, så er vi i finalen. Men det er ikke sånn, vi er så nær å ryke ut i flere kamper, men vi klarer å bite det i oss, sier Christian Sørum til NRK.

  – Det er vanskelig for oss å forstå hvor stort dette egentlig er. Folk bare rister på hodet over at det er mulig. Jeg så litt på statistikken, og vi har vunnet 14 av de siste 20 turneringene. Og det skjer ikke på det nivået her, så det er helt unikt. Men vi har bare tenkt å fortsette å gjøre det samme, sa Mol til NRK noen timer før tirsdagens finale.

  Sandvolleyball i Cancun 2021. Anders Mol og Christian Sørum
  Foto: Alejandro Gutiérrez Mora / FIVB / NTB
 • Medier: Woodward trekker seg

  Manchester United-direktør Ed Woodward trekker seg fra stillingen tirsdag kveld, melder en rekke britiske medier.

  OBhfJ8xzmQI
  Foto: PAUL ELLIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal