"Tutta" taper terreng

Suzann Pettersen er nå ett slag bak lederen foran sisterunden på Hawaii.

Suzann Pettersen
Foto: Matt York / AP

Pettersen ledet etter fredagens runde , og det så lenge ut til at hun skulle beholde ledelsen foran søndagens avslutning. For "Tutta" begynte strålende på lørdagens tredjerunde, i følge golf.no.

Så sviktet det. Birdier på hull 1 og 5 ga henne riktig nok en ledelse på to slag. Men bare to birdier til og fire bogeyer betydde hennes andre strake runde på par.

Dermed ble hun passert av fire spillere som deler ledelsen på fem under par.

Amerikanske Morgan Pressel, som var én av to spillere med en 67-runde på lørdag, ligger i tet sammen med svenske Carin Koch, Jee Young Lee fra Sør-Korea og Brittany Lang fra USA.

Tutta er én av fire spillere som ligger på delt 5.-plass slaget bak. Vinnersjansene er imidlertid høyst til stede, da det går mot en åpen og jevn sisterunde.

Siste nytt

 • Rambo vender hjem til Runar

  Håndballprofilen Christoffer Rambo gir seg i den tyske bundesligaklubben Minden etter inneværende sesong. Karrieren fortsetter hjemme i Norge for Runar.

  Minden bekrefter i en melding på sine nettsider onsdag at Rambo er inne i sin siste sesong for klubben.

  31 år gamle Rambo har vært proff i Tyskland de åtte siste sesongene. I løpet av 184 kamper for Minden har han scoret 780 mål.

  Den sterke skytteren har også vært sentral på det norske landslaget. 208 mål på 93 kamper er fasiten der.

  Christoffer Rambo
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Australian Open blir trolig utsatt

  Tennisturneringen Australian Open blir trolig utsatt med en uke eller to. Casper Ruud og de andre tennisstjernene vet foreløpig ikke hvordan året vil se ut.

  Turneringen var planlagt å starte 18. januar, men idrettsminister i delstaten Victoria, Martin Pakula, uttalte onsdag at det «mest sannsynlig» blir en forsinkelse.

  Melbourne har kun nylig åpnet delvis opp etter måneder med full nedstenging på grunn av koronapandemien. I åtte måneder har Australia nærmest vært stengt fra resten av verden med et innreiseforbud for alle som ikke bor i landet.

  Casper Ruud
  Foto: Jil Yngland / NTB
 • Ti nye positive virusprøver i Åsane

  Totalt elleve spillere i 1. divisjonsklubben Åsane har testet positivt på koronaviruset, melder klubben.

  Fotballklubben fra Bergen bekreftet nylig at én av deres spillere hadde avgitt en positiv koronatest. Nå har ytterligere ti flere tester kommet tilbake med samme resultat.

  Klubbledelsen venter også på flere prøvesvar.

  Åsane-troppen har vært i karantene siden torsdag i forrige uke. Siden da har hele spillergruppen vært testet.

  Åsanes trener Morten Røssland
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal