"Tutta" taper terreng

Suzann Pettersen er nå ett slag bak lederen foran sisterunden på Hawaii.

Suzann Pettersen
Foto: Matt York / AP

Pettersen ledet etter fredagens runde , og det så lenge ut til at hun skulle beholde ledelsen foran søndagens avslutning. For "Tutta" begynte strålende på lørdagens tredjerunde, i følge golf.no.

Så sviktet det. Birdier på hull 1 og 5 ga henne riktig nok en ledelse på to slag. Men bare to birdier til og fire bogeyer betydde hennes andre strake runde på par.

Dermed ble hun passert av fire spillere som deler ledelsen på fem under par.

Amerikanske Morgan Pressel, som var én av to spillere med en 67-runde på lørdag, ligger i tet sammen med svenske Carin Koch, Jee Young Lee fra Sør-Korea og Brittany Lang fra USA.

Tutta er én av fire spillere som ligger på delt 5.-plass slaget bak. Vinnersjansene er imidlertid høyst til stede, da det går mot en åpen og jevn sisterunde.

Siste nytt

 • Storhamar videre i EHF-cupen

  Storhamar slo ungarske Érd 32-27 søndag kveld og er dermed klar for videre spill i EHF-cupen.

  Storhamar vant oppgjøret 60-56 sammenlagt.

  Storhamar
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Zverev slo Djokovic i finalen

  21 år gamle Alexander Zverev gikk i strupen på Novak Djokovic og vant på imponerende vis finalekampen i ATPs verdenstourfinale i tennis i London med 2-0 i sett.

  Zverev gikk seirende ut med settseirene 6-4, 6-3.

  Britain Tennis ATP Finals
  Foto: Tim Ireland / AP
 • Poklar med nasebrot

  Elverums Tine Poklar braut nasen i 29-28-sigeren over Dinamo Bucuresti søndag. Det bekreftar trenar Michael Apelgren. – Det var en tøff kamp med mange duellar. Så det var synd for vår del, men slik er sporten, seier han til NRK.

  Tine Poklar med nasebrot
  Foto: Hans Andreas Solbakken / nrk

Sendeplan

Kl. Program Kanal