NRK Meny
Normal

Her slår «Tutta» rett i koppen

Suzann Pettersen slo til med en hole-in-one på det andre hullet under nattens LPGA-turnering i Taiwan.

Den norske golfstjernen fortsetter storspillet i Asia. Hun ledet etter torsdagens første runde med tre slag, og økte i natt ledelsen ytterligere. Mye takket være et slag fra ca. 123 meter på det andre hullet.

Suzann Pettersen strålte etter at hun traff koppen på ett slag.

GOLF-LPGA-TPE

Suzann Pettersen så strålende fornøyd ut etter dagens runde i Taiwan.

Foto: Sunrise LPGA Taiwan Championship / Afp

Den norske golfstjernen fortsetter storspillet i Asia. Hun ledet etter torsdagens første runde med tre slag, og økte i natt ledelsen ytterligere. Mye takket være et slag fra ca. 123 meter på det andre hullet.

– Det er en magisk følelse å se ballen gå i på ett slag. Det er bare å gratulere. Jeg håper hun tar seieren denne uken også, sier tidligere PGA-proff Henrik Bjørnstad til NTB.

Økte ledelsen

«Tutta» brukte en såkalt pitching wedge (kølle med mye vinkel) og traff perfekt. Bildet over viser tydelig hvor fornøyd Oslo-jenta var med storspillet.

Pettersen er hele sju slag under par før helgens to siste runder. Fem slag skiller til de to bak – Yoo Sun-young (Sør-Korea) og Carlota Ciganda (Spania).

Nummer to i verden

Pettersen ligger dermed godt an til å forsvare tittelen hun vant i samme turnering i fjor. Hun har vunnet imponerende tre LPGA-titler bare i 2013.

«Tutta» er nå mindre enn ett poeng bak Inbee Park på verdensrankingen. Park står over i Taiwan, og dermed knapper den norske 32-åringen innpå verdenseneren om hun vinner turneringen.

Siste nytt

 • Son signerte for fem år med Spurs

  Tottenhams sørkoreanske stjerne Son Heung-min har signert en ny kontrakt med London-klubben som gjelder til sommeren 2023.

  26-åringen har scoret 47 mål på 140 kamper for Tottenham siden han ble hentet fra tyske Leverkusen sommeren 2015.

  South Korea Heung-Min Son
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Løkberg til Brann

  Brann har sikret seg Ranheim-profilen Kristoffer Løkberg. Det melder bergensklubben på sin hjemmeside. 26-åringen har imponert på Ranheims midtbane så langt i eliteserien, og vært ønsket i Brann en stund. – Det er litt vemodig, sa han til brann.no

  Eliteserien i fotball 2018. Ranheim møter Sarpsborg.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Kristoff på andreplass

  Det holdt akkurat ikke for Alexander Kristoff på dagens etappe i Tour de France, til tross for en meget god spurt. Peter Sagan ble for sterk i slutten, presset frem sykkelen, og vant knappe 30 cm foran nordmannen.

  Tour de France
  Foto: Stephane Mahe / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
X Games Minneapolis
Friidrett: Diamond League fra Monaco
Friidrett: Diamond League, Monaco
Friidrett: Diamond League fra Monaco
X Games: Skateboard, street
X Games Minneapolis -- Menn BMX Street Finale | Dave Mirra's BMX Park beste triks
X Games Minneapolis -- Menn Motorcross Quaterpipe High Air Finale | Menn BMX Big Air Finale | Menn Motorcross Freestyle Finale