NRK Meny
Normal

"Juniorklovnene" gode i curling-VM

Også curlingjuniorene gjør seg bemerket med nye bukser - og godt spill. I junior-VM har de vunnet alle sine tre første kamper.

Curlingjuniorer

De norske curlingjuniorene kopierer OL-heltene både med bukser og godt spill.

Foto: WCF/Jim Law

Det norske seniorlaget fikk enormt med oppmerksomhet i OL for sine rutete curlingbukser. Blant annet ble det dannet en gruppe på Facebook til ære for buksene, som i løpet av OL tiltrakk seg en halv million tilhengere.

Nå følger også juniorene opp. I blårutete bukser har de inntatt junior-VM i sveitsiske Flims. Søndag kveld vant skip Steffen Mellemseter og hans mannskap 10-8 over Finland.

Tidligere i mesterskapet har Norge slått USA 7-5 og Skottland 9-3.

Mandag møter Norge det canadiske laget, som ikke har vært like uovervinnelige som det seniorlaget var i OL. der det ble gull til skip Kevin Martin og hans lag.

Canada slo Norge i finalen

På det norske laget spiller ener Magnus Nedregotten, toer Steffen Walstad, firer Markus Høiberg og skip Steffen Mellemseter.

Siste nytt

 • Wenger ferdig i Arsenal

  Arsène Wenger (68) gir seg som manager i Arsenal. Det skriver klubben i en pressemelding. – Etter nøye vurdering og diskusjoner med klubben, føler jeg tiden er riktig for å gi seg etter sesongen, sier franskmannen, som har ledet laget i over 21 år.

  Arsene Wenger
  Foto: Adrian Dennis / AFP
 • Klæbo dropper Skarverennet

  Johannes Høsflot Klæbo skal ikke gå Skarverennet, melder Adressa. Klæbo er på ferie, bekrefter far og manager Haakon Klæbo til avisen.

  Marit Bjørgen og Petter Northug er blant profilene som går rennet lørdag.

  Johannes Høsflot Klæbo
  Foto: Erlend Laanke Solbu
 • Vedvik under EM-kravet

  Marius Vedvik imponerte med tredjeplass på 10.000 meter i et friidrettsstevne i USA natt til fredag. Gular-utøveren løp under EM-kravet med tiden 28.42,15. EM-kravet er på 28.55,00, melder NTB.

  Marius Vedvik
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag