"Juniorklovnene" gode i curling-VM

Også curlingjuniorene gjør seg bemerket med nye bukser - og godt spill. I junior-VM har de vunnet alle sine tre første kamper.

Curlingjuniorer

De norske curlingjuniorene kopierer OL-heltene både med bukser og godt spill.

Foto: WCF/Jim Law

Det norske seniorlaget fikk enormt med oppmerksomhet i OL for sine rutete curlingbukser. Blant annet ble det dannet en gruppe på Facebook til ære for buksene, som i løpet av OL tiltrakk seg en halv million tilhengere.

Nå følger også juniorene opp. I blårutete bukser har de inntatt junior-VM i sveitsiske Flims. Søndag kveld vant skip Steffen Mellemseter og hans mannskap 10-8 over Finland.

Tidligere i mesterskapet har Norge slått USA 7-5 og Skottland 9-3.

Mandag møter Norge det canadiske laget, som ikke har vært like uovervinnelige som det seniorlaget var i OL. der det ble gull til skip Kevin Martin og hans lag.

Canada slo Norge i finalen

På det norske laget spiller ener Magnus Nedregotten, toer Steffen Walstad, firer Markus Høiberg og skip Steffen Mellemseter.

Siste nytt

 • Arsenal utnyttet Chelsea-tabbe

  Chelsea styrte banespillet, men misbrukte muligheten til mer eller mindre å sikre seg retten til spill i neste sesongs mesterliga etter 0-1-tapet for Arsenal.

  Chelsea ligger fortsatt plassert på 4.-plass selv om det ble null poeng, og det betyr at de også fortsatt ligger an til en plass Champions League kommende sesong selv om West Ham, Liverpool og Tottenham fortsatt har en teoretisk mulighet til å snappe den viktige 4.-plassen.

  Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal. Han fikk en liten mulighet med 20 minutter igjen å spille, men skuddet fra rundt 15 meters hold gikk over fra nordmannen.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Shaun Botterill / AP
 • Milan nærmere mesterligaspill

  Jens Petter Hauge ble værende på benken da Milan viste kjempeform og slo Torino 7–0 i Serie A onsdag. De tre siste målene var signert Ante Rebic.

  Med to runder igjen av Serie A ser mulighetene for å sikre mesterligaspill neste sesong gode ut for Milan. De ligger på 3.-plass med like mange poeng som Atalanta, som de møter i siste serierunde, på 2.-plass. 4.-plasserte Napoli er to poeng bak, mens Juventus er tre poeng bak på 5.-plass.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Spada / AP
 • Norge slo Danmark etter forlengning

  Drøyt to minutter inn i forlengingen sørget en pasning av Mats Rosseli Olsen og scoring av Emil Lilleberg for norsk 4-3-seier over Danmark.

  Rosseli og Lilleberg kom to mot én i forlengingen og sørget for at Norge fikk seg ekstra selvtillit inn mot VM i Riga senere denne måneden.

  Norge stilte med et forsterket lag sammenlignet med laget som tapte 0–4 for Danmark for seks dager siden. Lagene møtes til ny dyst torsdag.

  VM-oppkjøring ishockey, menn: Danmark - Norge
  Foto: Fredrik Hagen / Norges Ishockeyforbund / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal