Hopp til innhold

– Børven for dyr for Vålerenga

Vålerenga har prøvd å sikre seg Gaziantep-spiss Torgeir Børven, men det blir ingen retur til gamleklubben, opplyser sportssjef Joacim Jonsson til Dagbladet.

– Det går på kontrakten hans og økonomi. Vi har en grense vi også, og vi går ikke over den. Sånn situasjonen er nå, er det uaktuelt for oss. Da må de i så fall komme tilbake til oss. Vi kommer ikke tilbake til dem, sier han til avisen.

30 år gamle Børven er under kontrakt med tyrkiske Gaziantep fram til neste sommer. Han spilte for Oslo-klubben tilbake i 2012- og 2013-sesongen. I 2019 ble han toppscorer i Eliteserien med 21 mål.

Eliteserien fotball 2020: Strømsgodset - Rosenborg (3-3)
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Siste nytt

 • Tunisier til historisk Grand Slam-finale – møter overraskelse

  Ons Jabeur fortsetter å sprenge grenser på tennisbanen. Torsdag spilte hun seg til sin første finalebillett i Wimbledon ved å slå Tatjana Maria i en tresetter.

  Det gjorde hun med sifrene 6-2, 3-6, 6-1. Med det er Jabeur fra Tunisia klar for en Grand Slam-finale som første kvinne fra den arabiske verden.

  Jabeur kjørte over Maria i første og tredje sett, men den tyske overraskelsen greide å skape spenning underveis da hun utlignet semifinalen til 1-1. Maria er bare nummer 103 på verdensrankingen.

  Der ligger Jabeur til sammenligning helt oppe på 2.-plass. Hun har i år hatt flere imponerende resultater.

  Inntil torsdag hadde ikke vært en afrikaner i en Grand Slam-finale siden Renee Schuurman i 1959 (Australian Open).

  I finalen møter hun kasakhstanske Jelena Rybakina, som vant i strake sett mot 2019-mester Simona Halep (Romania). Kampen endte 6-3, 6-3.

  Rybakina har heller aldri før spilt en Grand Slam-finale. Åttedelsfinalen i fjorårets Wimbledon-utgave var det lengste hun hadde kommet i de gjeveste turneringene (NTB)

  Britain Wimbledon Tennis
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Pogacar spurtet inn til seier og gul trøye

  Det var mange ryttere som ønsket å komme med i brudd på årets lengste Tour de France etappe i dag. Flere av de norske rytterne prøvde seg tidlig, men det skulle ta nesten 100 kilometer før bruddet ble etablert, uten norske innslag. Wout Van Aert i gul trøye rykket med Jakob Fuglsang og Quinn Simmons og fikk på det meste over fire minutter.

  Belgieren i gult holdt lengst av trioen, men med like over 10 kilometer igjen ble Van Aert hentet igjen og sklei rett gjennom feltet. Dermed var den gule trøya i spill og Edvald Boasson Hagen som bare var 14 sekunder bak belgieren i sammendraget hang med i hovedfeltet på vei inn i den tunge avslutningen.

  Rudsbygdingen hadde ikke kreftene og slapp feltet, men Alexander Kristoff satt langt fremme i feltet, men også han slapp seg ned i det bakkene tok til. Franske Alexis Vuillermoz rykket i bakken med fem kilometer igjen og fikk en luke til feltet. Men i bakken med 1,5 kilometer igjen ble lagkameraten til Boasson Hagen kjørt inn av Tadej Pogacar og resten av det gjenværende hovedfeltet.

  Primoz Roglic åpnet spurten, men ble passert av Tadej Pogacar som tok seieren og den gule trøya på oppløpet.

  Tour de France
  Foto: GONZALO FUENTES / Reuters
 • Nadal med rift i magen – stiller likevel i semifinalen mot Kyrgios

  Rafael Nadal pådro seg en rift i magen under onsdagens kvartfinale mot Taylor Fritz, men er likevel klar for Wimbledon-semifinalen torsdag.

  Spanjolen var gjennom flere undersøkelser etter seieren mot amerikanske Fritz, etter at han i etterkant av kvartfinalen var usikker på om han ville bli klar til fredagens semifinale mot Nick Kyrgios.

  Britain Wimbledon Tennis
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste