– Vil ikke bli menneskelig

HOCHFILZEN/OSLO (NRK): Martin Fourcade imponerte stort med tjue av tjue treff i jaktstarten søndag.

Martin Fourcade

Martin Fourcade leverte varene på standplass under jaktstarten i Hochfilzen.

Foto: Kerstin Joensson / Ap

– Det er vanskelig altså. Jeg blir mektig imponert over ham gang etter gang altså. Han er veldig god på å få ut sitt ytterste når det gjelder. Vi har kanskje litt å lære der, sa Tarjei Bø etter jaktstarten søndag.

Martin Fourcade imponerte de norske nok en gang, og tok seieren etter å ha skutt fire fulle hus.

– Det er sånn det blitt. Før kunne vi vinne med litt bom, men det går ikke lenger. Det vet vi, men det gjelder å få ut det beste når det gjelder, sier Bø.

Har forbedret skytingen

Fourcade selv var glad for å ha bevist at han har tatt nye steg.

– Jeg er veldig selvsikker på standplass om dagen. Jeg sa før sesongen at jeg hadde forbedret skytingen, så jeg må bevise det, og det gjorde jeg, sier han.

– Ingen nordmenn på pallen?

– Det skjer det. Ikke så ofte, men det viser at alle er menneskelige, sier Fourcade.

– Du også?

– Ja, jeg også, det viste jeg i det første rennet i Östersund, men jeg håper jeg ikke skal være menneskelig lenger nå, smiler franskmannen.

Siste nytt

 • Sjöberg lagt inn på sjukehus att

  Den tidlegare svenske friidrettsstjerna Patrik Sjöberg behandlast igjen på sjukehus.

  56-åringen vart for ei tid tilbake ramma av ei livstruande blodforgifting. Etter å ha blitt utskriven frå sjukehus for nokon veker sidan, må han no ha behandling igjen.

  «Eg har fått tilbake skiten, bakteriane har angrepet korsryggen, det er difor eg har hatt så vondt i ryggen», skriv Sjöberg i ei melding til den svenske avisa Expressen.

  Historiskebilder
  Foto: Richard Sagen / NTB
 • Fikk sparken før nedrykksdrama

  Florian Kohfeldt fikk søndag sparken som trener for den tyske fotballklubben Werder Bremen. Én serierunde gjenstår i nedrykkskampen i Bundesliga.

  Beslutningen om å sparke Kohfeldt ble tatt etter lørdagens 0-2-tap for Augsburg. Nederlaget sendte klubben ned på kvalifiseringsplass foran siste serierunde.

  Kun ett poeng skiller opp til Arminia Bielefeld på trygg grunn, men nestjumbo Köln har samtidig kun ett poeng opp til Bremen. Dermed kan alt skje i siste kamp.

  Der møter Werder Bremen middelhavsfarer Borussia Mönchengladbach.

  Til det oppgjøret har klubbledelsen allerede besluttet å hente inn Thomas Schaaf, som ledet klubben fra 1998 til 2013.

  Germany Soccer Werder Bremen
  Foto: Carmen Jaspersen / AP
 • Hevder Zinédine Zidane gir seg

  Zinédine Zidane har informert spelarane i Real Madrid om at han sluttar som trenar etter sesongen, melder spanske medium.

  Det er radiostasjonen Onda Cero og nettstaden Goal som hevdar å kjenne til at franskmannen nyleg gav spelarane beskjed om at han ikkje blir å finne i trenarrolla på Santiago Bernabéu til hausten.

  Zidane har kontrakt også ut neste sesong.

  Ifølgje Goal skal spelarane ha blitt informert om fotballprofilens standpunkt i forkant av ligamøtet med Sevilla sist søndag.

  Zidane
  Foto: BJORN S. DELEBEKK, Delebekk, Bjørn S. / VG

Sendeplan

Kl. Program Kanal