Hopp til innhold

– Største overgang på ti år

Stoppertalentet Ethan Amundsen-Day (16) fra Fredrikstad fotballklubb er klar for den danske storklubben FC København. Han knytter seg til klubbens talentavdeling fra 1. juli, etter å ha gjort seg ferdig med ungdomsskolen i disse dager.

– Det har vært noen fantastiske år med FFK, og jeg har lært masse. I tillegg har det vært en glede å være en del av en klubb med så mange hyggelige mennesker. Nå ser jeg fram til nye utfordringer i FC København og en travel fotballhøst, sier han til FFKs nettside.

Sportslig leder Joacim Heier i Fredrikstad opplyser at totalen i avtalen gjør at det er den største overgangen i FFK på ti år.

Siste nytt

 • Europeisk rekord på 400 meter

  To ganger europeisk mester på 400 meter, Matthew Hudson-Smith, løp inn til ny europeisk rekord på distansen i Diamond League-stevnet i London.

  Han løp på tiden 43,74.

  Den tidligere europarekorden hadde briten selv på tiden 44,07 fra Bislett stadion i Oslo i mai.

 • Snooker-mester «Dracula» er død

  Seks ganger verdensmester i biljard-grenen snooker, Ray Reardon. er død. Det melder World Snooker, som kaller Reardon «en av verdens beste snookerspillere».

  Han ble 91 år gammel.

  Reardon døde av kreft fredag kveld, ifølge kona Carol. Han spilte snooker helt opp til de siste månedene, og leverte en «century break», der man får ned 25 biljardkuler på rad og får over 100 poeng, et par uker etter 91-årsdagen.

  Reardon hadde kallenavnet Dracula, angivelig på grunn av hårsveisen med spisse viker.

  Ray Reardon i aksjon ved snooker-bordet i januar 1970. Han står bøyd over bordet, og sikter med kølla. Vi kan se flere kuler på bordet.
  Foto: Reuters
 • Slåssing på tribunen før Starts kamp mot Vålerenga

  Det brøt ut håndgemeng blant publikum inne på stadion få minutter før avspark i Starts oppgjør mot Vålerenga i 1. divisjon.

  Det viste bilder fra Fædrelandsvennens direktesending. Avisens livereporter omtalte det som «fryktelige scener» og «trist at en slik fest ødelegges på denne måten».

  Fevennen skriver videre at slåssingen var mellom Start- og Vålerenga-supportere på den siden av stadion der hjemmelagets tilhengere sitter.

  Lørdagens kamper i 1. divisjon er de første etter noen ukers pause. Vålerenga kom til Kristiansand som serieleder, mens Start ligger tredje sist på tabellen.

  Det var på forhånd meldt at nesten 2000 VIF-fans kom til å følge kampen inne på arenaen.

  (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal