– Schumacher kan snart flyttes hjem

MIchael Schumacher er i stand til å kommunisere ved å bevege øyelokkene etter skiulykken i desember, og kan flyttes hjem innen en måned, skriver engelske Telegraph.

Den engelske avisa siterer sveitsiske SonntagsBlick, som skriver:

– Tegnene tyder på at Michael snart vil forlate klinikken og bli tatt vare på hjemme.

Siste nytt

 • Hopperne på plass i Russland

  Hopplandslaget er på plass i Russland. Landslagssjef Alexander Stöckl kjører det samme laget der som under verdencuprennene i Ruka i helgen, der Halvor Egner Granerud tok sin første verdenscupseier.

  Uttak hopp i Nizhnij Tagil, Russland:

  Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel-André Tande (Kongsberg).

  Halvor Granerud
  Foto: Janek Skarzynski / AFP
 • Hamilton koronasmittet

  Den allerede kronede Formel 1-verdensmesteren Lewis Hamilton har testet positivt for koronaviruset. Briten vil dermed gå glipp av helgens løp i Bahrain.

  – I samsvar med covid-19-protokollene og retningslinjene fra offentlige helsemyndigheter i Bahrain er han nå i isolasjon, skriver FIA i en uttalelse.

  Den positive testen vil derimot ikke få noen ytterligere konsekvenser for helgens løp. Hamilton vant søndag det første av to løp i Bahrain.

  Lewis Hamilton.
  Foto: Bryn Lennon / AFP
 • Newcastle satt i karantene

  Hele Newcastles førstelag ble mandag bedt om å gå i karantene etter et smitteutbrudd i klubben. Fredagens Premier League-kamp mot Aston Villa står i fare.

  Det skriver The Guardian.

  Fire spillere og en ansatt i støtteapparatet ble satt i isolasjon med smitte allerede søndag. Dermed ble hele førstelaget testet på nytt. Mandag ble de bedt om å gå i karantene.

  Championship - Sheffield Wednesday v Brentford
  Foto: Andrew Boyers / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal