NRK Meny
Normal

– Rosenborg må slå Hønefoss

Rosenborg må slå Hønefoss i kveld hvis laget skal være med å kjempe om seriemesterskapet, mener tilhengerne. De håper at RBK finner tilbake til det gode de gjorde i sesongstarten.

RBK - Hønefoss

Da de to lagene møttes i fjor høst var Rosenborg med tre mål.

Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix

Kenneth Kjelsnes

Kenneth T. Kjelsnes, talsperson i Kjernen.

– Laget har absolutt potensiale til det, vi må få mer av de tre første kampene og mindre av de siste, sier Kenneth T. Kjelsnes, talsperson for Kjernen til NRK.

Mandag kveld møter Rosenborg Hønefoss borte, og det er en kamp trønderne må vinne hvis de skal henge med i kampen om seriemesterskapet, mener Kjelsnes.

Samtidig tror han ikke på at det blir en enkel kamp for RBK.

– I det siste har vi sett at Rosenborg har problemer med å spille mot lag som ligger lavt. Det kan vi forvente at Hønefoss gjør mot RBK, selv om de er på hjemmebane. Det samme med Sarpsborg på Lerkendal 16. mai. Det er ingen walkover for Rosenborg, absolutt ikke.

Håper på poeng

Han sier at han har forhåpninger om at laget tar en del poeng i kampene som kommer.

– Både for å henge med, men også fordi det er 16. mai og for at vi skal spille mot Molde etterpå. Det er kamper jeg har forventninger til at vi vinner, sier Kenneth T. Kjelsnes.

Har selvtillit

Rosenborg vant siste kamp i eliteserien da de slo Tromsø 2-1.

Det har gitt laget selvtilliten tilbake, skriver klubben på sine nettsider.

– Vi vant den siste kampen i fjor på AKA Arena og har med oss en god følelse inn i denne kampen. Vi har tro på tre poeng, sier Mikkel Diskerud til RBK.no.

Siste nytt

 • Johansen-scoring i Fulham-tap

  Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

  Stefan Johansen
  Foto: Alan Walter / Reuters
 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien fotball: Brann - Rosenborg