– Priskrig om Haaland

Den Torino-baserte storavisen Tuttosport skriver på forsiden tirsdag at Juventus, Manchester United og Real Madrid kriger om det norske stortalentet Erling Braut Haaland. Salzburg-spissen er toppscorer i mesterligaen og på «prima pagina», som er forsiden, går det frem at det ikke blir en billig handel: 100 millioner euro (i overkant av en milliard), skriver Tuttosport. – Han er allerede en av de mest verdifulle juvelene i overgangsmarkedet og har startet en «internasjonal priskrig», står det i tirsdagens utgave.

Erling Braut Haaland på forsida til Tuttosport.

Siste nytt

 • Pallplassen glapp for Nesse

  Ida Yessica Nesse havnet like utenfor pallen i kulestøtkonkurransen i Para-VM i Dubai. Nesse havnet på fjerdeplassen med et støt på 9,07 meter, bare seks cm fra tredjeplassen. Kinesiske Juan Yao vant soleklart med et støt på 10,90 meter.

  Nesse
  Foto: Skjermdump
 • Wenger skal jobbe i FIFA

  Tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger skal lede globalt utviklingsarbeid for Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). I den nye jobben får han hovedansvaret for å føre tilsyn med utviklingen av sporten både for menn og kvinner over hele verden.

  Arsène Wenger
  Foto: Darren Staples / Reuters
 • Ødegaard bruker vanntrening

  Vanntrening skal hjelpe Martin Ødegaard med å bli kvitt skaden han har i foten. Klubbledelsen i Real Sociedad er optimistiske med tanke på å få Ødegaard klar til den kommende storkampen mellom Real Sociedad og Real Madrid 23. november.

  Ødegaard
  Foto: Ander Gillenea / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal