– Nekter å spille under U21-sjef

U21-trioen Tobias Heintz, Dennis Johnsen og Rafik Zekhnini er så misfornøyde med landslagstrener Leif Gunnar Smerud at de nekter å spille for Norge så lenge han er trener.

Det skriver både TV 2 og VG. De tre utenlandsproffene har sendt en epost til NFF der de gjør det klart at de ikke er aktuelle for den kommende landslagssamlingen.

Heintz, Johnsen og Zekhnini er angivelig misfornøyd med at U21-landslagets treninger har for lav kvalitet, at spillere brukes i andre posisjoner enn de er vant til, og at landslagstrener Smerud har en altfor defensiv inngang til kampene, for å nevne noe.

Treneren er forelagt spillernes kritikk – og svarer på epost blant annet: «Dette er spillere som over tid har hatt problemer med å etterleve de krav og forventninger som stilles til landslagsspillere». (NTB)

Landslagsuttak i fotball.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Wenger skal jobbe i FIFA

  Tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger skal lede globalt utviklingsarbeid for Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). I den nye jobben får han hovedansvaret for å føre tilsyn med utviklingen av sporten både for menn og kvinner over hele verden.

  Arsène Wenger
  Foto: Darren Staples / Reuters
 • Ødegaard bruker vanntrening

  Vanntrening skal hjelpe Martin Ødegaard med å bli kvitt skaden han har i foten. Klubbledelsen i Real Sociedad er optimistiske med tanke på å få Ødegaard klar til den kommende storkampen mellom Real Sociedad og Real Madrid 23. november.

  Ødegaard
  Foto: Ander Gillenea / AFP
 • Manchester City-stjerne utestengt

  Manchester City-spilleren Bernardo Silva straffes med utestengelse og en bot på 50.000 pund av Englands fotballforbund (FA) for en Twitter-melding han la ut om lagkameraten Benjamin Mendy. Twitter-meldingen sammenstilte et bilde av Mendy og den fargede tegneseriefiguren som representerer det spanske peanøttsjokolademerket Conguitos. Det betyr at Silva står over Citys neste kamp hjemme mot Chelsea 23. november. (NTB)

  Bernardo Silva
  Foto: Paul Ellis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal