– Målet er å vinne Mesterligaen

Men først må Caroline Graham Hansen og Wolfsburg slå Marta og Rosengård i kvartfinalen.

Belgium Norway Women's Soccer Caroline Graham Hansen, Audrey Demoustier

Caroline Graham Hansen og Wolfsburg slo ut gamleklubben Stabæk fra Champions League. I kvartfinalen møter hun Rosengård og Marta.

Foto: Geert Vanden Wijngaert / Ap

– Selvfølgelig kunne man fått et antatt lettere lag i kvartfinalen. Samtidig er det kjedelig å ikke møte god motstand på veien, og det er jo slike kamper som dette man vil spille, sier Wolfsburg-proff Caroline Graham Hansen til NRK.no.

Den tyske regjerende Mesterliga-vinneren har akkurat trukket svenske Rosengård i kvartfinalen.

– Jeg ser fram til slike kamper. Det er de som er stas, for det blir skikkelig stemning med mange publikummere, forklarer Graham Hansen.

Favoritter

Marta

Brasilianske Marta, som spiller for svenske Rosengård, har blitt kåret til verdens beste fotballspiller fem ganger.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

Til tross for at fem ganger verdens beste fotballspiller, Marta, er én av stjernene på det svenske aget mener Caroline Graham Hansen at Wolfsburg er favoritter, når kvartfinalene går av stabelen i mars.

– Rosengård har imidlertid ganske mange gode offensive spillere, så kampene kan vippe begge veier.

– Jeg spilte med Marta i Tyresö, og vet godt hvem hun er. Om hun spiller vil det naturligvis være en ekstra fordel for dem, for hun er fortsatt blant verdens beste på sitt beste. Hun har dessuten en egen evne til å prestere i de viktigste kampene.

– Finalen blir det ultimate

Norges landslagsstjerne mener enten engelske Bristol Academy og skotske Glasgow City ville vært drømmemotstanderen i kvartfinalen.

– De er de antatt svakeste lagene. Men vi synes jo det er kulere å møte god motstand, slik at det blir mer liv på tribunen. Det er bare pluss, pluss, sier Graham Hansen med et smil.

– Dessuten risikerte vi jo å møte Paris Saint-Germain eller Frankfurt allerede nå. Slår vi Rosengård møter vi helt sikkert enda vanskeligere motstand i neste runde. Og finalen blir det mest ultimate, om vi kommer dit.

Vil markere seg

Så langt denne sesongen forteller tysklandsproffen at det har gått bra på banen for henne. Nå håper hun å få markert seg ytterligere i de resterende Mesterliga-kampene.

– Jeg håper jeg får fortsette å spille. De festligste ville vært om vi vant hele greia. Vi har i alle fall gode muligheter til det, sier hun engasjert.

– Målet er å vinne, så får vi se hvor langt det rekker.

Siste nytt

 • Hovland i tetkamp i Florida

  Viktor Hovland slo sterkt tilbake laurdag etter baksmellen i WGC-turneringa i Florida fredag, og kjempar i toppen før siste runde.

  Laurdag gjekk han på seks under par, og er ti under par samanlagt etter tre dagar. Han noterte seg for fem birdiar og ein eagle, og berre ein bogey.

  Då han var ferdig med runden, låg han på sjuandeplass, seks slag bak suverene Colin Morikawa, men berre eitt slag frå andreplassen. Men fleire av dei andre var enno ikkje ferdig med sin runde.

  Det var ei sterk oppreising frå fredag. Då låg han an til ein endå betre runde, 8 under par etter 17 hol.

  Men på det siste fekk han ein kvadruppel-bogey, fire slag under par. Før dagens runde var han nummer 17.

  Turneringa er ei World Golf Championship-turnering med 10,5 millionar dollar i premiepotten.

  Sjå resultatlista her.

  Viktor Hovland
  Foto: Mike Ehrmann / AFP
 • Halfvarsson reiser hjem

  Calle Halfvarsson har tatt en tøff beslutning om å avslutte VM, skriver Det svenske skiforbundet. Avgjørelsen kom etter samtale med trenerne lørdag kveld. Han drar hjem på mandag.

  – Jeg har ikke lyktes med å finne den formen jeg ønsker, og vil heller at mine lagkamerater skal få sjansen i de konkurransene som gjenstår, sier Halfvarsson.

  Allerede etter tremila, som han brøt halvveis, sa Halfvarsson at han trolig kom til å reise hjem fra VM og avslutte sesongen.

  – Jeg tror det. Det her var litt for tøft. Tanken var at jeg skulle gjennomføre dette løpet selv om det var slitsomt. Men det er for tøft. Jeg får hodepine også, det er noe som er galt, sa Halfvarsson.

  Calle Halfvarsson.
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Sørloth matchvinnar på overtid

  Alexander Sørloth heada inn sigersmålet tre minutt på overtid og gav Leipzig 3-2 over Borussia Mönchengladbach i kveldskampen i Bundesliga.

  Leipzig låg under 0-2 ved pause, og Sørloth blei bytta inn frå starten av andre omgang.

  Christopher Nkunku reduserte etter pasning frå Sørloth, og Yussuf Poulsen utlikna etter pause.

  Det var også Nkunku som la pasninga til Sørloths scoring, hans andre i Bundesliga.

  Leipzig festa dermed grepet om andreplassen, og er berre to poeng bak Bayern München, som tidlegare på dagen slo Köln 5-1.

  Alexander Sørloth scorer for Leipzig
  Foto: Annegret Hilse / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal