NRK Meny
Normal

Kyrgios pepet ut og bøtelagt etter ufine kommentarer til motstanderen

Australske Nick Kyrgios (20) fikk hard medfart av det canadiske publikum da han røk ut av ukens ATP-turnering torsdag.

Nick Kyrgios

BOT: Kyrgios har fått en klekkelig bot etter den ufine kommentaren.

Foto: Jean-Yves Ahern / Reuters

Tennisspilleren Nick Kyrgios skapte overskrifter etter å ha kommet med noen meget ufine kommentarer til sveitsiske Stan Wawrinka i annenrundekampen av Rogers cup i Montreal.

–Kokkinakis har feid over kjæresten din. Beklager å måtte si det, kompis, sa Kyrgios for å psyke ut motstanderen.

Skilt fra konen

Wawrinka, som skilte seg fra konen i fjor, har ifølge ryktene hatt noe på gang med den kroatiske spilleren Donna Vekic. Det samme har Kyrgios' landsmann Thanasi Kokkinakis, og det var bakgrunnen for den frekke kommentaren.

Tennisspilleren Nick Kyrgios skapte overskrifter etter å ha kommet med noen ufine kommentarer til sveitsiske Stan Wawrinka i annenrundekampen av Rogers cup i Montreal.

VIDEO: Se hendelsen

Før tredjerundekampen mot amerikanske John Isner, hadde Kyrgios allerede fått en bot på 10.000 dollar (ca. 82.000 kroner) av forbundet. På banen gikk det ikke bedre da han tapte 5-7, 3-6 mot hardtslående Isner.

Etter kampen ble han pepet ut av banen. Kyrgios fortalte i et intervju etter kampen at han følte seg ferdig med episoden, men ATP vurderer ytterligere sanksjoner mot australieren.

– Alt er greit nå. Jeg ba selvfølgelig om unnskyldning offentlig og privat. Jeg har blitt bøtelagt, så alt er ferdig nå. Jeg håper vi kan gå videre, sa Kyrgios.

Slang bemerkning til ballhenter også

Men det stopper ikke med kommentaren den kommentaren fra Kyrgios.

ATP opplyser på sine hjemmesider at Kyrgios også har fått en bot på 2500 dollar (ca. 20 500 kroner) for usportslig opptreden etter at han slang en kommentar til en av ballhenterne i kampen.

Som en følge av situasjonen(e) blir Kyrgios nå etterforsket for å ha brutt med noen forskrifter for hvordan spillere skal oppføre seg. Hvis han blir funnet skyldig i brudd på disse reglene kan han få større bøter eller til og med suspensjoner fra ATP-turneringer i fremtiden.

Spillere som Novak Djokovic, Rafael Nadal og Andy Murray er alle videre til kvartfinalen i turneringen som avsluttes søndag.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal