NRK Meny

– Kjærgaard-saken var tøffest

Thor Hushovd sier han tok det svært tungt da det ble kjent at norske Steffen Kjærgaard dopet seg da han var aktiv. Kjærgaard var både Hushovds konkurrent og senere sjef i det norske sykkelforbundet.

– Det synes jeg var den tøffeste saken. Det kom så tett på. Det første som slo meg var at da har jeg syklet NM i Norge mot noen som var dopet. Det var på den tiden det har vist seg at det virkelig var ille. Jeg synes det er rart at så mange visste om det, uten at det kom frem noe. Det er først i ettertid det er blitt kjent hvor ille det var.

Siste nytt

 • Sagosen og Myrhol på stjernelaget

  Sander Sagosen og Bjarte Myrhol er begge tatt ut på stjernelaget i inneværende sesongs mesterliga i håndball. Stjernelaget ble annonsert i forkant av helgens Final 4-sluttspill i Köln, der vinneren av årets mesterliga på herresiden skal kåres.

  Bjarte Myrhol
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Casper Ruud klar for French Open

  Casper Ruud vant den avgjørende kvalifiseringskamp mot franske Alexendre Muller. Med 2-0 i sett kunne Ruud slippe jubelen løs for avansement til første runde i French Open.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Xavi blir værende i Qatar

  Tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernández har skrevet under en ny toårskontrakt med Al-Sadd. Dermed blir den spanske 38-åringen værende i den qatarske ligaen til han fyller 40 år. Xavi har spilt for Al-Sadd siden 2015.

  SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Messi celebrates his goal against Sevilla with teammate captain Hernandez during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag