NRK Meny
Normal

– Jeg er både glad og skuffet

ASPEN (NRK): Ståle Sandbech (21) var i tett kamp om seieren med kanadiske Mark McMorris, men måtte til slutt se seg slått med ett poeng i slopestyle-konkurransen.

Se premieutdelingen der Silje Norendal og Ståle Sandbech står på podiet etter slopestylefinalen i X Games.

Ståle Sandbech ledet etter at alle har kjørt sitt første løp i slopestyle-konkurransen for menn i X Games. Nordmannen kjørte ned til en solid poengsum på 95.

Men det var ikke bare Sandbech som hadde planer om å levere søndag kveld.

Kanadiske Mark McMorris viste at han hadde store planer om å ta hjem seieren da han i sitt andre løp kjørte ned til en poengsum på 96.

Falt i siste omgang

I tredje og siste omgang sto de to sammen igjen på toppen. Sandbech var førstemann ut, men da nordmannen falt på det andre hoppet, så kunne McMorris stå på toppen og juble før det var hans tur.

Ståle Sandbech

TOPP TO: Ståle Sandbech måtte se seg slått av Mark McMorris (i midten) i slopestyle-finalen søndag.

Foto: Nicolay Andre Ramm / NRK

– Jeg er både glad og skuffet. Det kunne liksom vært begge deler med tanke på hvem som vant. Det ble han, sier Sandbech etter andreplassen.

Les også: Sandbech kjørte til han sovnet: – Jeg klarte ikke å stoppe

Når det gjelder løpet som sikret andreplassen, hadde ikke Sandbech satt det siden OL.

– Den eneste gangen jeg har landet det løpet før er i OL, og det i første runde. Det var en lettelse. Andre runde prøvde jeg på noe jeg aldri har gjort før. På siste runden fikk jeg litt lite rotasjon på andrehoppet, og da ble det andreplass.

Nære for Horgmo

Svenske Sven Thorgren tok bronsen med 92 poeng.

Les også: Tidligere søndag kveld tok Silje Norendal gull i slopestyle-konkurransen for kvinner.

Torstein Horgmo og Emil André Ulsletten stilte også til start. Horgmo var veldig nære på sitt siste løp, men falt på det siste hoppet. Til slutt ble han nummer fem. Ulsletten ble nummer syv.

Ståle Sandbech lå under med ett poeng bak Mark McMorris og måtte sette et perfekt renn på siste forsøk, men landet dessverre litt feil på siste hopp i slopestylefinalen i X Games. Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Tom Hovde.

Siste nytt

 • Fire nye utøvere OL-utestengt

  IOC har utestengt ytterligere fire russiske utøvere fra OL på livstid. Den russiske vinneren i skeleton, Alexander Tretjakov, mister også sitt gull fra Sotsji. De tre andre er også skeletonutøvere, Jelena Nikitina, Maria Orlova og Olga Potylitsina.

  OLYMPICS-SKELETON/ Russia's Alexander Tretiakov poses with his national flag after winning the men's skeleton event at the 2014 Sochi Winter Olympics
  Foto: MURAD SEZER / Reuters
 • Svindal starter i Lake Louise

  11 menn og åtte kvinner er tatt ut på alpinlaget som kjører verdenscup i Canada og USA førstkommende helg. I Lake Louise er både Aksel Lund Svindal, Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted tilbake etter skade.

  Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal og Aleksander Aamodt Kilde feirer trippelseieren i Val Gardena
  Foto: ALESSANDRO GAROFALO / Reuters
 • "Lord Bendtner" fekk stemma

  Biletet av denne stemmesetelen går Danmark rundt:

  Jonas Pedersen fann ingen namn han likte på nokon av listene ved lokalvalet. Så han tok pennen i eigne he nder og gav si stemme til Rosenborgs "Lord Bendtner".

  – Hans fanesaker ville ha blitt fotballtrening for alle, og eit eige målakademi, seier Pedersen til Ekstrabladet.

  Laster Instagram-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
RBKs pressekonferanse før kampen mot Real Sociedad