NRK Meny

– Ingen lette kamper internasjonalt

Per-Mathias Høgmo frykter et gjerrig Malta fredag kveld.

– Vi har som forventning om å kunne slå Malta. Det er det ingen tvil om. Samtidig så vi i sist kamp et Malta-lag som var ekstremt gjerrige.

– De har veldig mange bak ballen. Kroatia sleit med å skape målsjanser tross at de spilte elleve mot ti i en og en halv omgang. Det blir en viktig jobb med å åpne opp forsvaret deres. Og det blir viktig å hindre Malta i kontringsfasen. For der er de gode, sier Høgmo, som etter tapet mot Italia blant annet har vært på landslagstrener-konferanse i Russland.

– Og jeg understreker at det er ingen lette kamper internasjonalt lenger. Det kan Morten Olsen og Danmark skrive under på. De vant en av fire hjemmekamper i sist kvalik og tapte 4-0 for Armenia i Parken. Det er ekstremt viktig å være topp skjerpa i enhver kamp, sier Høgmo.

Siste nytt

 • Svindal verdenscupåpner

  11 menn og åtte kvinner er tatt ut på alpinlaget som kjører verdenscup i Canada og USA førstkommende helg. I Lake Louise er både Aksel Lund Svindal, Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted tilbake etter skade. Hele troppen og oversikten.

  Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal og Aleksander Aamodt Kilde feirer trippelseieren i Val Gardena
  Foto: ALESSANDRO GAROFALO / Reuters
 • "Lord Bendtner" fekk stemma

  Biletet av denne stemmesetelen går Danmark rundt:

  Jonas Pedersen fann ingen namn han likte på nokon av listene ved lokalvalet. Så han tok pennen i eigne he nder og gav si stemme til Rosenborgs "Lord Bendtner".

  – Hans fanesaker ville ha blitt fotballtrening for alle, og eit eige målakademi, seier Pedersen til Ekstrabladet.

  Laster Instagram-innhold
 • Wilbek blir borgermeister

  Den mangeårige og velkjende handballtrenar Ulrik Wilbek blir etter lokalvalet i går ny borgarmeister i Viborg, melder BT.

  Wilbek trena Danmarks kvinnelandslag med suksess i sju år og herrelandslag i ni.

  Ulrik Wilbek
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
RBKs pressekonferanse før kampen mot Real Sociedad