NRK Meny

– Hadde blitt et helvete

Hushovd får mange spørsmål om hvorfor han ikke varslet noen om at han visste at Lance Armstrong var dopet.

Han fikk blant annet spørsmål om han fryktet at Armstrong ville prøve å hevne seg, slik andre varslere har hevdet at Armstrong har gjort mot dem.

– Når jeg ser på det i dag ser jeg at det hadde blitt et helvete. Og det hadde kanskje blitt sånn at Armstrong skulle ta meg. Det hadde blitt ord mot ord. At jeg ikke sa noe var ikke for å verne noe i sykkelsporten, det var bare en avgjørelse jeg tok der og da. Det har ikke vært tungt å gå og bære på det.

Siste nytt

 • Stengel klar for Strømsgodset

  Herman Stengel (22) bytter Valle og Vålerenga med Marienlyst og Strømsgodset, bekrefter Drammen-klubben på sine nettsider. Avtalen trer i kraft fra 1 januar 2018, og 22-åringen har signert en treårskontrakt.

  Stengel
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Pulis ferdig i West Bromwich Albion

  Kontrakten til Tony Pulis, hovedtrener i West Bromiwich Albion, ble i dag avsluttet. Det melder klubben selv på sin hjemmeside. Assistenttrener Gary Megson tar over foreløpig.

  FBL-ENG-PR-WEST BROM-CHELSEA
  Foto: ROLAND HARRISON / AFP
 • Søtvik får sjansen i Ruka

  Sindre Ure Søtvik imponerte under NM i kombinert og er blant seks norske utøvere som får sjansen i helgens verdenscupåpning i Ruka. Kombinertgjengen reiste mandag til Finland for å forberede seg til de kommende konkurransene.

  søtvik
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal