– Dette har jeg jobbet hardt for

Alexander Os viste alle skiskytter-stjernene ryggen da han knuste resten av startfeltet på Sjusjøen.

Alexander Os vant skiskytingen

– Jeg har trent, trent og trent og er veldig fornøyd med det jeg har fått til her. Det er godt å se at gikk. Jeg er litt overrasket over at det holdt til seier. Det føltes ikke sånn ut i løypa, men det er vel flere som har hatt like seigt som meg, sa Os etter seieren.

I tre-fire år har han vært ganske langt fra toppen i skiskyting, men nå håper han at veien inn i verdenscupsirkuset er kort.

Alexander Os

Alexander Os overrasket alle da han stakk av med seieren på Sjusjøen.

Foto: Scanpix

– Dette har jeg jobbet hardt for. Målet er å komme tilbake til verdenscupen, og komme med til VM. Jeg føler det er realistisk å komme tilbake til toppnivå, om jeg ikke hadde trodd dette hadde jeg ikke holdt på. Men jeg må konsentrere seg om morgendagen, så jeg blir med til Østersund, sier Os om karrieren fremover.

– Må innrømme at Os ikke sto øverst på lista

Vetle Sjåstad Christiansen ble nummer tre. Han innrømmer at oddsen ikke var lav for Os-seier før start.

– Jeg må ærlig innrømme at Alexander ikke sto øverst på lista da jeg så startlisten i dag, derfor er det enda mer imponerende, sa Vetle Christiansen, om Os-seieren.

Tarjei Bø endte opp med èn bom og fjerdeplass. Han var også mektig imponert over dagens vinner.

- Det viser at man aldri skal gi opp. Man må alltid levere når man står utenfor landslaget. Det er utrolig imponerende etter å ha vært i verdenstoppen for flere år siden, sa Tarjei Bø om Os sin imponerende seier.

- Han har jobbet knallhardt

«Kongen av skiskyting» sparkk på siste skyting. På de to siste skuddene i konkurransen ble det to bom, og da ble det et stykke opp til toppen. Med tanke på vinneren i dagens løp, mener Bjørndalen at det er godt å se at han er tilbake etter knallhardt treningsarbeid.

- Det er moro at han går så fort på ski og skyter så godt. Han har jobbet knallhardt i flere år så det er godt å se at han er tilbake igjen., sier han om Os.

Les også: - Jeg har ligget mer på sofaen

Siste nytt

 • Engen og Minde semifinaleklare

  Med Ingrid Syrstad Engen og Kristine Minde fra start vant Wolfsburg komfortabelt 3-0 over 2.-divisjonslaget Gütersloh i den tyske cupens kvartfinale.

  I semifinalen venter nok et 2.-divisjonslag i Arminia Bielefeld, som sensasjonelt slo ut Sand i kvartfinalen.

  Semifinalene spilles 10. og 11. juni, finalen 4. juli.

  Engen
  Foto: Peter Morrison/AP Photo
 • Forren vurderer «lokkende» tilbud

  Avisen Expressen hevder at Vegard Forren har et tilbud fra IFK Göteborg. Til Nettavisen sier midtstopperen at han har et konkret tilbud han vurderer.

  Forren vil ikke si hvilken klubb eller liga det er snakk om.

  – Jeg har et tilbud jeg vurderer. Jeg skal ta en god prat med familien om det, sier Forren til Nettavisen.

  Den svenske avisen Expressen skrev onsdag at IFK Göteborg har tilbudt Forren kontrakt og at han har fått frist til slutten av uken med å svare.

  Forrens kontrakt med Molde ble forrige uke avsluttet på grunn av en personalsak. Han har i intervju med TV 2 og Romsdals Budstikke vært åpen om sine spilleproblemer og om at han lånte penger fra Moldes botkasse for å gjøre opp spillegjeld.

  rRPXsMGLtcE
  Foto: Terje Bendiksby
 • Haaland usikker til Hertha-kampen

  Erling Braut Haaland fikk også onsdag behandling mens lagkameratene trente, men Borussia Dortmund har ikke gitt opp å få ham på banen mot Hertha Berlin.

  Det melder flere tyske medier onsdag ettermiddag, deriblant lokalavisa Ruhr Nachrichten og velrenommerte Kicker.

  Det var under toppmøtet hjemme mot Bayern München i forrige uke at uhellet var ute. 19-åringen kolliderte med dommeren og fikk en vridning i det høyre kneet.

  Ifølge Kicker er det påvist et strukket leddbånd. Haaland sto over helgens 6-1-seier over tabelljumbo Paderborn.

  DGHWt6lkdpE
  Foto: Martin Meissner / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal