NRK Meny
Normal

– Dette er hjerteskjærende

KITZBÜHEL/OSLO (NRK.no): Bode Miller var en svært skuffet mann etter lørdagens 3. plass i Kitzbühel. Han utelukker ikke at dette var hans siste renn i den berømte utforløypa.

Line Andersen intervjuer Bode Miller etter utforrennet i Kitzbühel. Miller endte på tredjeplass, en plassering som irriterer han.

VIDEO: Se intervjuet med den skuffede Bode Miller.

– Etter at jeg har tenkt meg om kan det selvsagt forandre seg, men jeg er 36 år og kan jo ikke kjøre her i all evighet, sa Bode Miller etter lørdagens renn.

Amerikaneren gjorde ingen forsøk på å skjule skuffelsen over at ledelsen i rennet glapp til Aksel Lund Svindal, som igjen ble slått av Hannes Reichelt, som vant på hjemmebane.

– Det er frustrerende

– Jeg visste veldig godt at jeg ikke kom til å vinne. Til det gjorde jeg for mange feil, sa amerikaneren.

– Jeg kjørte bra på toppen, men gjorde et par dumme feil nedover mot mål. Dermed ble det ikke noen seier på meg i år heller, men det er jo ikke første gangen jeg kjører her og opplever dette, sa Bode Miller, som aldri har klart å klatre til topps på pallen i Kitzbühel.

Nå begynner 36-åringen å miste tålmodigheten, ifølge ham selv.

– Jeg forventer mer av meg selv. Jeg har blitt nummer to her så mange ganger og vært i posisjon til å vinne. Det er frustrerende, sa han til NRK.

– Slik er det hvert år

Han sa at han ikke følte han hadde gjort noe særlig til løp da han kom til mål, selv om han kjørte inn til bestetid.

– Jeg var sint fordi jeg hadde gjort en så idiotisk feil. Du kan ikke gjøre det om igjen, og det er det som er så frustrerende. Slik er det hvert eneste år, og så sier man neste år. Snart er det ikke flere år, sa en svært misfornøyd Bode Miller.

– Blir det et nytt år?

– Jeg vet ikke. Dette er hjerteskjærende.

Siste nytt

  • Dan Martin til UAE Team Emirates

    Dan Martin har signert for Alexander Kristoff og Vegard Stake Laengens lag UAE Team Emirates.

    Iren som endte på sjetteplass i årets Tour de France kommer fra Quick-Step Floors og har ifølge lagets egne hjemmesider knyttet seg til laget de to neste årene.

    Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppidrettsveka: Sprint
Toppidrettsveka
Toppidrettsveka: Sprint
Toppidrettsveka: Fellesstart
Toppidrettsveka
Toppidrettsveka: Fellesstart