– Dette er hjerteskjærende

KITZBÜHEL/OSLO (NRK.no): Bode Miller var en svært skuffet mann etter lørdagens 3. plass i Kitzbühel. Han utelukker ikke at dette var hans siste renn i den berømte utforløypa.

Line Andersen intervjuer Bode Miller etter utforrennet i Kitzbühel. Miller endte på tredjeplass, en plassering som irriterer han.

VIDEO: Se intervjuet med den skuffede Bode Miller.

– Etter at jeg har tenkt meg om kan det selvsagt forandre seg, men jeg er 36 år og kan jo ikke kjøre her i all evighet, sa Bode Miller etter lørdagens renn.

Amerikaneren gjorde ingen forsøk på å skjule skuffelsen over at ledelsen i rennet glapp til Aksel Lund Svindal, som igjen ble slått av Hannes Reichelt, som vant på hjemmebane.

– Det er frustrerende

– Jeg visste veldig godt at jeg ikke kom til å vinne. Til det gjorde jeg for mange feil, sa amerikaneren.

– Jeg kjørte bra på toppen, men gjorde et par dumme feil nedover mot mål. Dermed ble det ikke noen seier på meg i år heller, men det er jo ikke første gangen jeg kjører her og opplever dette, sa Bode Miller, som aldri har klart å klatre til topps på pallen i Kitzbühel.

Nå begynner 36-åringen å miste tålmodigheten, ifølge ham selv.

– Jeg forventer mer av meg selv. Jeg har blitt nummer to her så mange ganger og vært i posisjon til å vinne. Det er frustrerende, sa han til NRK.

– Slik er det hvert år

Han sa at han ikke følte han hadde gjort noe særlig til løp da han kom til mål, selv om han kjørte inn til bestetid.

– Jeg var sint fordi jeg hadde gjort en så idiotisk feil. Du kan ikke gjøre det om igjen, og det er det som er så frustrerende. Slik er det hvert eneste år, og så sier man neste år. Snart er det ikke flere år, sa en svært misfornøyd Bode Miller.

– Blir det et nytt år?

– Jeg vet ikke. Dette er hjerteskjærende.

Siste nytt

 • Mål for Hegerberg og Graham Hansen

  Caroline Graham Hansen bidro med mål og assist da Wolfsburg knuste Atlético Madrid hele 4-0 i mesterligaen fotball onsdag. Også Ada Hegerberg bidro foran mål for sin klubb Lyon, da hun scoret det tredje i 4-0-seieren borte mot Ajax.

  Graham Hansen
  Foto: VALENTYN OGIRENKO / Reuters
 • Bare uavgjort for LSK

  Det så lovende ut for LSK Kvinner da Guro Reiten banket inn ledelsen for hjemmelaget etter 30 minutter mot Brøndby i åttendedelsfinalen i mesterligaen torsdag. Men danskenes Emilie Henriksen sikret 1–1. LSK må dermed vinne returen neste uke.

  LSK Kvinner
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Nekter å gi opp OL i 2026

  Sveriges olympiske komité (SOK) nekter å gi seg og ber om dialog mot politikerne i Stockholm. SOK mener dette er en unik mulighet for Sverige, og peker på mulighet for samarbeid med land som Latvia. Idrettsbyråd Karin Ernlund fra Centerpartiet sier at OL-døren ble stengt for halvannet år siden.

  VINTER-OS 2018
  Foto: Andreas Hillergren / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Da vinden snudde