NRK Meny
Normal

– Dette er hjerteskjærende

KITZBÜHEL/OSLO (NRK.no): Bode Miller var en svært skuffet mann etter lørdagens 3. plass i Kitzbühel. Han utelukker ikke at dette var hans siste renn i den berømte utforløypa.

Line Andersen intervjuer Bode Miller etter utforrennet i Kitzbühel. Miller endte på tredjeplass, en plassering som irriterer han.

VIDEO: Se intervjuet med den skuffede Bode Miller.

– Etter at jeg har tenkt meg om kan det selvsagt forandre seg, men jeg er 36 år og kan jo ikke kjøre her i all evighet, sa Bode Miller etter lørdagens renn.

Amerikaneren gjorde ingen forsøk på å skjule skuffelsen over at ledelsen i rennet glapp til Aksel Lund Svindal, som igjen ble slått av Hannes Reichelt, som vant på hjemmebane.

– Det er frustrerende

– Jeg visste veldig godt at jeg ikke kom til å vinne. Til det gjorde jeg for mange feil, sa amerikaneren.

– Jeg kjørte bra på toppen, men gjorde et par dumme feil nedover mot mål. Dermed ble det ikke noen seier på meg i år heller, men det er jo ikke første gangen jeg kjører her og opplever dette, sa Bode Miller, som aldri har klart å klatre til topps på pallen i Kitzbühel.

Nå begynner 36-åringen å miste tålmodigheten, ifølge ham selv.

– Jeg forventer mer av meg selv. Jeg har blitt nummer to her så mange ganger og vært i posisjon til å vinne. Det er frustrerende, sa han til NRK.

– Slik er det hvert år

Han sa at han ikke følte han hadde gjort noe særlig til løp da han kom til mål, selv om han kjørte inn til bestetid.

– Jeg var sint fordi jeg hadde gjort en så idiotisk feil. Du kan ikke gjøre det om igjen, og det er det som er så frustrerende. Slik er det hvert eneste år, og så sier man neste år. Snart er det ikke flere år, sa en svært misfornøyd Bode Miller.

– Blir det et nytt år?

– Jeg vet ikke. Dette er hjerteskjærende.

Siste nytt

 • Boasson Hagen ble norgesmester

  Edvald Boasson Hagen fikk hard motstand under temporittet i sykkel-NM. Med fem kilometer igjen ledet 31-åringen med kun ni sekunder på 19 år gamle Andreas Leknessund som ble nummer to. Kristoffer Skjerping tok bronsen.

  Tour des Fjords 2018
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Nagelsmann tar over RB Leipzig

  Hoffenheims trener Julian Nagelsmann har vært svært ettertraktet. Etter neste sesong forlater han Hoffenheim til fordel for RB Leipzig, melder klubben i en pressemelding.

  Han har skrevet en treårskontrakt, og blir i Leipzig til 2023.

  Julian Nagelsmann
  Foto: Thomas Kienzle / AFP
 • VM trolig over for Australia-spiss

  Andrew Nabbout spiller neppe mer for Australia etter skulderskaden han pådro seg i torsdagens kamp mot Danmark, melder NTB. – Det ser ut til at han har pådratt seg en alvorlig skulderskade. Jeg tror VM er over for hans del, sier Australias landslagssjef Bert van Marwijk.

  FBL-WC-2018-MATCH22-DEN-AUS
  Foto: EMMANUEL DUNAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Veien til VM: Brasil og Marokko
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2018: Brasil - Costa Rica
FIFA Fotball-VM 2018: Brasil - Costa Rica