NRK Meny
Normal

– Det holder at hun slår oss én gang

TOBLACH/OSLO (NRK): Forrige helg ble Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg slått av svenske Stina Nilsson. I dag fikk de sin revansje.

Gull og sølv til kvinnene i dagens sprint.

VANT: Maiken Caspersen Falla viste fin form i Toblach. Her vinner hun foran Ingvild FLugstad Østberg og Stina Nilsson.

– Jeg var foran mesteparten av finalen i Davos. Det oppløpet har jeg sett for meg mange ganger. Jeg mistet litt kontrollen der. Jeg har tenkt masse på hvordan jeg skulle gjøre det bedre, og ikke bli så stiv og stresset. Så å få det til nå var veldig moro. Jeg har vært litt revansjesugen, sier Caspersen Falla til NRK.

– Holder med én gang

Men de norske jentene måtte kjempe hardt for å holde Stina Nilsson bak seg i finalen. Den svenske jenta kjempet om seieren helt inn, men stivnet på oppløpet. Da ble hun også passert av Ingvild Flugstad Østberg som kunne juble for andreplass.

– Jeg er kjempefornøyd med andreplass. Jeg var heller ikke fornøyd med oppløpet i Davos. Jeg jobber for å bli enda bedre, og i dag satt det litt bedre. Jeg skulle faktisk ønske oppløpet i dag var litt lenger, sier Flugstad Østberg.

– Men det var godt å slå Nilsson i dag?

– Jeg var oppriktig da jeg sa jeg var glad på hennes vegne forrige helg. Men det holder med én gang, så det var godt at vi slo henne i dag, ler hun.

Dårlig dag for herrene

På herresiden gikk det ikke fullt så bra. For en gang skyld var ingen nordmann blant de tre beste i finalen.

Finn-Hågen Krogh ble Norges største håp i mennenes finale, men havnet bakpå mot slutten. Han ble nummer fem, mens italienske Pellegrino vant.

Petter Northug røk ut i semifinalen da han havnet litt bak de beste inn på oppløpet. Martin Johnsrud Sundby kom seg også til semifinale, men gikk i bakken tidlig i løpet og endte sist i heatet.

Siste nytt

 • Carlsens tok teten etter seier

  Magnus Carlsen slo Radoslaw Wojtaszek med hvite brikker i den femte runden av Shamkir Chess, og sikret med det sin første seier i turneringen.

  Carlsen står med tre poeng på fem runder, og leder turneringen etter fem av ni partier.

  Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Ruud-seier i Italia

  Casper Ruud vant 2-1 (7-5, 2-6, 6-1) over belgiske Arthur De Greef, og er klar for andre runde i ATP-turneringen i Francavilla, Italia.

  I neste runde venter Felix Auger Aliassime.

  Tennis, Australian Open.
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • La Liga-trener frir til Iniesta

  Quique Setién, trener for den spanske La Liga-klubben Real Betis, bønnfaller Barcelona-veteranen Andrés Iniesta om å fortsette karrieren i Spania. Spanske medier har spekulert i om Iniesta er på vei til Kina, men Setién ønsker det annerledes. – Vi skylder Iniesta så mye. Det er en fantastisk mann bak den fantastiske spilleren. Dette er min måte å takke ham på, sier Setién til klubbens hjemmeside.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Odd - Sarpsborg 08