– Det er stygge tall, men ikke så ille som det ser ut som

Tom Høglis møte med gamle lagkamerater endte med 0-4-tap. FC København ble ydmyket av Club Brugge i Europaligaen torsdag. Belgierne har 10-1 i målforskjell mot Brøndby og FCK på fire kamper i år.

Tom Høgli

Tom Høgli fikk det tøft mot Brugge.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er stygge tall, men jeg mener at det ikke står så ille til som det kan se ut som. Det er en del tilfeldigheter- vi må ha respekt for Brugge, sier Høgli etter hjemmetapet torsdag. Han kom til dansk fotball i sommer fra Brugge.

Det kunne virke som om dansk presse ventet på en skikkelig utblåsning fra trener Ståle Solbakken etter kampen, men journalistene tok feil.

«Solbakken kan bli sint. Veldig sint. Men torsdag kveld var ikke en av de kveldene der han langet ut mot spillere og lag, selv om laget nettopp hadde tapt 4-0 mot Club Brugge fra Belgia,» skriver Jyllands-Posten.

– Alle kjempet og ingen gjemte seg. Slik var det i 90 minutter, sa Solbakken.

– Skyver til side alle følelser

Nordmannen måtte forklare hvorfor han oppførte seg behersket. Ifølge Jyllands-Posten handlet dette om at Solbakken ville skjerme spillerne i et hektisk kampprogram.

– Jeg prøver å skyve til side alle følelser. Dette fordi vi har en ny kamp på søndag, sa Solbakken.

Har ikke gitt opp

Den tidligere Köln og Wolverhampton-treneren ville heller fokusere på at FC København fortsatt har en sjanse til å nå Europa League-sluttspillet. Da må danskene vinne borte mot Helsinki og på hjemmebane mot Torino i siste runde.

Da blir FC København nummer to i gruppa.

– Vi lever faktisk i turneringen av en eller annen idiotisk grunn. Jeg sa til laget at det er store sjanser for at Helsinki tar minst ett poeng hjemme mot Torino. Club Brugge hadde store problemer med å spille til seg poeng i Helsinki. Vinner vi i Finland blir det finale mot Torino, sier Solbakken.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Nasjonale renn erstatter V-cup

  Tidligere i høst ble det klart at verdenscupen på Lillehammer ble avlyst på grunn av korona-situasjonen. I en pressemelding skriver Norges Skiforbund at det nå skal arrangeres nasjonale renn i langrenn, hopp og kombinert i det samme tidsrommet som den avlyste verdenscup-helgen.

  Landslagsutøvere som stiller til start i verdenscupåpningen denne helgen i finske Ruka, tar turen til Lillehammer 4.–6. desember.

  – Vi er glade for at vi sammen med Lillehammer Olympiapark og de lokale helsemyndighetene på så kort tid har klart å organisere konkurranser med Norges beste utøvere i langrenn, hopp og kombinert med de smitteverntiltakene som er nødvendig, sier arrangementssjef i Skiforbundet, Terje Lund.

  Åpningsrenn langrenn Beitostølen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Carlsen nærmer seg kvartfinale

  Magnus Carlsen tok 2,5 av fem mulige poeng på dag nummer to av Champions Chess Tour mandag. Det gir foreløpig delt annenplass i åpningsturneringen.

  Carlsen hadde en seier tre remis og ett tap mandag.

  Nederlenderen Anish Giri topper tabellen etter at ti av 15 innledende partier er spilt. Han har 6,5 poeng. Carlsen er én av tre spillere som deler annenplassen med seks poeng.

  Dermed er Carlsen på god vei mot kvartfinale. De åtte beste etter tre dager er klare for avansement til utslagsrundene.

  Magnus Carlsen
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Uavgjort i Wolverhampton

  Wolverhampton og Southampton spela 1-1 i kveldens siste kamp i Premier League.

  Theo Walcott gav gjestene leiinga etter 58 minutt, men innbytar Pedro Neto utlikna etter 75.

  Ingen av laga endra plassering etter dette resultatet. Southampton er nummer 5, Wolverhampton nummer 9.

  Wolverhampton - Southampton
  Foto: Andrew Boyers / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal