– Det er helt utrolig at det skjer

Adam Larsen Kwarasey slapp inn 0-1 mot USA allerede etter 29 sekunder. Strømsgodset-keeperen var langt nede etter Ghanas åpningstap i fotball-VM. – Det var gøy å spille, men kjedelig å tape, sier Kwarasey til VG.

USAs mål var det femte raskeste i VM-sammenheng.
– Det er helt utrolig at det skjer, spesielt når vi har avspark selv. Men det er ikke første gang, sier Kwarasey.

 Adam Larsen Kwarasey
Foto: CARL DE SOUZA / Afp

Sportsnyheter

Mol og Sørum

Mol og Sørum hylles etter ny seier: – De ligger an til å bli legendariske

TOKYO/OSLO (NRK): Etter en litt trå start på OL, har den norske sandvolleyballduoen Anders Mol (24) og Christian Sørum (25) virkelig våknet. Nå er de klare for semifinale mot Latvia.

Siste nytt

 • Rosenborg med ny storsignering

  Synne Skinnes Hansen er på vei tilbake til Toppserien og har signert en toårskontrakt med Rosenborg. Det bekrefter hennes agent, Jens Wenzl, overfor NRK. 25-åringen kommer fra svenske Linköping hvor hun har vært de siste par sesongene. Hansen har 21 landskamper for Norge, og var med da landslaget to seg til kvartfinale i VM for to år siden.

  synne skinnes hansen
  Foto: Annika Byrde/NTB / NTB
 • Bundesliga-profil til Aston Villa

  Leverkusens Leon Bailey har signert en fireårsavtale med Aston Villa. Overgangen skal ha en verdi på i underkant av 370 millioner kroner.

  Premier League-klubben bekrefter overganger på egne nettsider onsdag.

  Jamaicaneren tilbrakte 3,5 år i den tyske storklubben Leverkusen. Der noterte han seg for 39 mål og 22 assist på 156 kamper.

  Villa serieåpner borte mot nyopprykkede Watford lørdag 14. august.

  Leon Bailey
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Marerittstart for Daffinrud

  Norges eneste kvinnelige golfer i OL, Tonje Daffinrud, fullførte åpningsrunden ti slag over par og ligger alene på sisteplass.

  Med elleve bogeyer, tre birdier, en dobbeltbogey og bare tre par, havnet hun der. På sine første ti hull fikk ikke Daffinrud en eneste par. Bortsett fra to birdier på hull fem og seks, samt en sur dobbeltbogey på hull ni, ble det bogey på de sju andre hullene.

  Etter en etterlengtet birdie på nest siste hull gikk Daffinrud veldig skuffet av banen etter en ny bogey på siste hull.

  Man kunne se at Tønsberg-jenta var tydelig opprørt etter en tung start på sitt første OL. Norgesmesteren fra 2016 har heldigvis tre dager med OL-golf til å rette opp inntrykket. Svenske Madelene Sagström leder med fem slag under par.

  Tonje Daffinrud
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal