– De er redde for å reise utenlands

Ashley Cole har skrevet under for Roma, men er en av få engelskmenn utenfor eget ligasystem. Han mener engelske spillere er redd for å reise ut, men er glad han har tatt det valget.

– De er i en komfortsone i England. Dette er min sjanse til å leve i en annen kultur, sier Cole etter overgangen.

Siste nytt

 • Slik spilles Eliteserien

  Regjerende mester Bodø/Glimt har Brann, Molde og Rosenborg i de fire første rundene av Eliteserien.

  Spilleplanen for Eliteserien ble presentert onsdag.

  Bodø/Glimt møter først Brann 2. påskedag (5. april). Strømsgodset venter i kamp to før to av fjorårets utfordrere Rosenborg og Molde står klare for å revansjere seg.

  Slik spilles den første runden 5. april:

  Stabæk – Odd 15.00, Bodø/Glimt – Brann 18.00, Haugesund – Tromsø 18.00, Kristiansund – Lillestrøm 18.00, Mjøndalen Sandefjord 18.00, Rosenborg – Strømsgodset 18.00, Sarpsborg 08 – Viking og Vålerenga – Molde 20.00.

  Hele programmet finner du her.

  (NTB)

  Eliteserien fotball 2020: Bodø/Glimt - Viking (3-0)
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Pedersen klar for tyrkisk klubb

  Marcus Pedersen er ferdig i Ham-Kam og klar for den tyrkiske klubben Ankaraspor. Klubben spiller til daglig på nivå to i Tyrkia.

  Samme dag blir det klart at tidligere Lillestrøm-spiller Alexander Megalvis er klar for Ham-Kam. Han fikk ikke fornyet kontrakt med gultrøyene, og han blir nå værende i 1. divisjon.

  1. divisjon fotball 2020: Lillestrøm - Hamkam (2-0)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Kvalevåg gir seg i NIF

  Karen Kvalevåg har bestemt seg for å si opp stillingen som generalsekretær i Norges idrettsforbund. Hun fratrer 1. juli.

  Det kommer fram i en pressemelding fra NIF onsdag.

  – Dette har slett ikke vært et enkelt valg. Jeg har hatt og har en fantastisk tid i NIF, og disse årene har vært svært utviklende for meg, både som leder og person. Jeg er også takknemlig for å ha ledet arbeidet med å modernisere og digitalisere idrettsorganisasjonen, sammen med svært kompetente medarbeidere. Dette håper jeg har bidratt til et solid fundament for videreutviklingen av en fremtidsrettet idrettsorganisasjon, sier Kvalevåg.

  Fra 1. juli blir hun administrerende direktør i Revisorforeningen. Kvalavåg har vært i Norges idrettsforbund siden september 2017.

   Karen Kvalevåg
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal