Normal

– Bob Bradley er førstevalget til Premier League-klubb

Stabæk-trener Bob Bradley seiler opp som storfavoritt til å ta over kriserammede Sunderland, melder britiske aviser.

Bob Bradley

Bob Bradley er en populær mann og flere klubber skal ha ønsket å hente amerikaneren som trener den siste tiden. Nå kan det virke som om en Premier League-klubb har kastet seg inn i kampen.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Ifølge flere britiske medier er amerikaneren nå førstevalget til sin landsmann og Sunderland-eier Ellis Short etter at nå arbeidsløse Sam Allardyce og Burnley-manager Sean Dyche har gjort seg uaktuelle

Avisen Daily Express skriver at Bradley har gitt Sunderland-ledelsen beskjed om at han er interessert i å ta over Premier League-klubben.

– Ikke sagt noe

Sam Allardyce

Sam Allardyce skal ha vært førstevalget til Sunderland, men takket nei.

Foto: Jon Super / Ap

På Nadderud har henvendelsene vært mange etter at ryktene begynte å svirre, men daglig leder Lars Hjorth sier han ikke har hørt noe om at Premier League-klubben har hatt kontakt med Stabæk-treneren.

– Bob har vært på trening i dag som vanlig, og han har ikke sagt noe til oss. Han bruker å orientere oss om slikt til vanlig, sier Hjorth til NRK.

Bradley står fritt til å snakke med andre klubber, og Stabæk akspeterer det, ifølge Hjorth.

– Vi har en toårsavtale med Bob og i den er det en åpen klausul som sier at han kan prate med hvem han vil av andre klubber. Det har vi et avslappet forhold til, sier han.

Stolt om ryktene stemmer

Han legger til at disse ryktene kommer med jevne mellomrom. Tidligere har det vært fra Sverige og Danmark, nå kommer de fra England.

– Vi gjør alt vi kan for å beholde Bob, og vi er villige til å strekke oss langt for å få det til. Vi er utrolig fornøyd med den jobben han har gjort, og håper å ha han med videre. Men vi har også et tak på hvor mye vi kan betale, forteller Stabæks daglige leder.

Men dersom det stemmer at Sunderland vil ha Bob Bradley, og han velger å dra, vil vil Stabæk ifølge Hjorth være «kjempestolte» over å ha hatt en trener som har tatt steget rett til Premier League.

– Da kan vi slå oss på brystet og si at det har skjedd på grunn av den jobben han har gjort for oss i Stabæk, sier Hjorth.

Nest sist

Bob Bradley har gjort underverker med Stabæk etter at han tok over før forrige sesong. I

Dick Advocaat

Dick Advocaat var ikke fornøyd med situasjonen i Sunderland, og sa opp på søndag.

Foto: PASCAL LAUENER / Reuters

fjor førte han det nyopprykkede laget til en 9. plass, før det i år har gått over all forventing.

Bærums-laget har gitt Rosenborg kamp om ligatittelen gjennom hele sesongen og ligger på en 2. plass med fire kamper igjen å spille.

For Sunderland har det ikke gått like greit. Laget ligger nest sist på tabellen med tre poeng etter åtte kamper. Søndag sa Dick Advocaat opp jobben som trener for laget. Han skal ha vært misfornøyd med kvaliteten på spillerstallen og de økonomiske midlene han hadde til rådighet.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Alternativ trening for Moan

  Magnus Moan fikk et ublidt møte med reklamegjerdene i bunnen av hoppbakken i Planica søndag. Verst gikk det utover skulderen. Moan melder nå på sin Twitter-konto at det blir alternativ trening de kommende dagene.

  Magnus Moan
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Dustin Johnson ny golf-topp

  Medan golf-verda jubla for Tiger Woods' siger i Tour Championship, nytta Dustin Johnson høvet til å overta toppen av golf-rankingen.

  Johnson blei nr 3, og det var akkurat nok til å passere Justin Rose som enda på fjerdeplass i turneringa.

  Woods avanserte frå 21. til 13.-plass med sin siger.

  Dustin Johnson
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport og musikk
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Lillestrøm - Tromsø
Team Ingebrigtsen